3 nye Netflix-filmer denne helgen
Skrevet av:
Publisert:
25.10.2019
Oppdatert:
27.11.2019

3 nye Netflix-filmer denne helgen

Denne helgen slipper strømmegiganten en creepy thriller, et Eddie Murphy-comeback og en film om fugler!

Filmweb og Streamingguiden har en hendig watchlist-funksjon! Når du finner en serie eller film du har lyst til å se, kan du trykke på den lille bokmerke-knappen ved siden av plakaten!

Da lagres filmen eller serien på din profil, så du kan holde lista over alt du har lyst til å se, på alle strømmetjenestene du bruker. Denne uka har vi 3 brennhete nye filmpremierer! Watchlist de du har lyst til å sjekke ut!

Dolemite is My Name

Eddie Murphy er tilbake for fullt i denne filmen fra folka bak Hustle & Flow og The People vs. O.J. Simpson. NRK Filmpolitiet mener filmen er er verdt å se bare for å nyte Murphys anselige talent for rappkjeftede grovheter!

Her spiller han Rudy Ray Moore, 70-talls-ikonet som er best kjent for å spille karakteren Dolemite i blaxploitation-filmene med samme navn.

Se hvor du kan streame den her!

Dancing with the Birds

Folka bak Planet Earth og Our Planet har laget en helt ny film med eksotiske fugler. Jeg gleder meg til å se kokko paringsritualer og høre Stephen Frys fortellerstemme!

Se hvor du kan streame den her.

Rattlesnake

I denne creepy filmen redder en mystisk kvinne en liten jente fra et dødelig slangebitt. For å gjengjelde tjenesten må den enslige mora, spilt av Carmen Ejogo fra It Comes at Night, drepe en fremmed før solnedgang.

Se hvor du kan streame den her!

Kinofilmer du kan kjøpe eller leie