Streamingguiden anbefaler 7 nye serier denne uka
Skrevet av:
Publisert:
25.10.2019
Oppdatert:
08.11.2019

Streamingguiden anbefaler 7 nye serier denne uka

Hivju, mørke superhelter, depresjon, norske vampyrer og zombieapokalypse!

Filmweb og Streamingguiden har en hendig watchlist-funksjon! Når du finner en serie eller film du har lyst til å se, kan du trykke på den lille bokmerke-knappen ved siden av plakaten!

Da lagres filmen eller serien på din profil, så du kan holde lista over alt du har lyst til å se, på alle strømmetjenestene du bruker. Denne uka har vi 7 brennhete nye serier og sesongpremierer! Watchlist de seriene du har lyst til å sjekke ut!

Twin

Kristoffer Hivju er tilbake i landet, og vi ser dobbelt! De eneggede tvillingbrødrene Adam og Erik lever helt forskjellige liv – den ene er en ansvarlig familiefar, den andre en surfeboms som mister alt.

Erik søker hjelp hos broren, men får det ikke. Det ender til slutt med en slåsskamp, og Adam dør. Det er en ulykke, men ser ut som eit mord. For å slippe fengsel, overtaler Ingrid Erik til å overta identiteten til Adam.

Twin slipper sine første to episoder på søndag.

Se hvor du kan streame den her!

Watchmen

Watchmen bygger på tidenes mest kritikerroste tegneserier, om en gjeng småfascistiske superhelter som har kjørt verden i grøfta. Serien plukker opp i 2019, etter handlingen i tegneserien fra 1985. USA vant Vietnamkrigen, Watergate-skandalen ble aldri avslørt, og Robert Redford er president i USA. Superhelter har blitt erklært fredløse, men noen av dem samles for å starte en revolusjon!

Se hvor du kan streame den her.

Daybreak

En high school-slacker-serie som foregår i et postapokalyptisk Los Angeles, fullt av zombier! Vi er klare for galskap.

Se hvor du kan streame den her!

Nattens arvinger

Episk fantasy for kidsa! Dette norsk-tysk-nederlandske vampyrdramaet har målgruppa 12-15 år, og foregår på slutten på 1800-talet. Gjennom femten år gamle Alisa følger vi de fem vampyr-klanene som har overlevd i Europa!

Se hvor du kan streame den her.

BoJack Horseman sesong 6 del 1

BoJack Horseman er, etter min mening, den beste serien på streaming. I dag slapp Netflix første del av siste sesong om den deprimerte skuespillerhesten, og jeg er klar for en tung helg.

Se hvor du kan streame den her!

The Kominsky Method sesong 2

Denne Golden Globe-vinnende serien med Michael Douglas og Alan Arkin følger en gammel skuespiller som aldri helt ble filmstjerne, mens han underviser unge skuespillere. Sjarmerende opplegg, nå med et nytt knippe episoder!

Se hvor du kan streame den her.

Castle Rock sesong 2

It og Stranger Things har gitt publikum mersmak på Stephen King, og denne serien foregår på sett og vis i alle bøkene hans! Andre sesong av den episke sagaen følger et sett nye hovedkarakterer, i samme verden som The Shining, The Green Mile, Misery og The Shawshank Redemption.

Se hvor du kan streame den her!

Kinofilmer du kan kjøpe eller leie