Stream HBOs nyeste storserie, Watchmen
Skrevet av:
Publisert:
21.10.2019
Oppdatert:
21.10.2019

Stream HBOs nyeste storserie, Watchmen

Nå kan du begynne å streame årets mest tankevekkende superheltserie.

Watchmen bygger på tidenes mest kritikerroste tegneserier, om en gjeng småfascistiske superhelter som har kjørt verden i grøfta.

I motsetning til filmen fra 2009, gjør den nye HBO-serien fra skaperen av Lost og The Leftovers ingen forsøk gjenskape handlingen fra tegneseriene.

Les også: Westworld III-traileren tar en helt ny retning

Serien plukker opp i 2019, etter handlingen i tegneserien fra 1985. USA vant Vietnamkrigen, Watergate-skandalen ble aldri avslørt, og Robert Redford er president i USA.

Superhelter har blitt erklært fredløse, men noen av dem samles for å starte en revolusjon. Kun et fåtall av karakterene fra 1985 figurerer i den nye historien, som har fokus på organisert rasisme og fremmedfrykt i nåtidens USA.

Les også: Du kan streame 15 av 17 Emmy-vinnere nå

Serieskaper Damon Lindelof har omtalt serien som en "remix" av tegneserien, og allerede i første episode ser vi glimt av fortiden (en vond skildring av den reelle rasemassakren i Tulsa i 1921) i tillegg til oppfølgerhistorien serien konsentrerer seg om.

Anmeldere setter pris på innsatsen, og i skrivende stund ligger Watchmen inne med 93% på Rotten Tomatoes, og terningkast 6 fra både VG og NRK.

Les også: Full trailer til HBOs episke fantasyserie His Dark Materials

Første sesong vil bestå av 9 episoder.

Se hvor du kan streame Watchmen her!

Nye filmer og serier