Grease blir serie – men uten sangene
Skrevet av:
Publisert:
17.10.2019
Oppdatert:
17.10.2019

Grease blir serie – men uten sangene

En ny vri på det velkjente Grease-universet skal snart innta TV-skjermene. Det er den kommende strømmetjenesten HBO Max som skal huse serien.

Grease er et ikonisk, popkulturelt fenomen som funker for hver generasjon, sier innholdssjef for HBO Max, Sarah Aubrey, ifølge Variety.

Strømmetjenesten, som både satser på originalserier så vel som innhold fra WarnerMedia og HBO, har bestilt Grease: Rydell High – som beskrives som en spinoff.

Les også: 10 musikk-biopics du kan streame nå

Den skal foregå på skolen Rydell High, der Danny og Sandy, spilt av John Travolta og Olivia Newton-John i 1978-filmen Grease, var elever. Serien skal revitalisere både kjente karakterer fra filmen – og introdusere en hærskare nykommere.

Settingen er fremdeles på 1950-tallet, og dermed vil serien by på velkjente storslagere fra denne tiden – og nye originalsanger.

Les også: Alle musikalfans burde se på Fosse/Verdon

For etter det Variety erfarer, vil ikke rettighetshaverne som styrer boet til "Greased Lightnin"- og "Summer Nights"-låtskriverne Jim Jacobs og Warren Casey la serien få bruke de ikoniske sangene – opprinnelig skrevet til 1971-musikalen.

– Vi skal bygge ut verdenen som alle elsker i samme musikalske stil, og egentlig lage en High School Musical-aktig opplevelse som vil bli en stor, artig rock'n roll-musikal, heter det fra WarnerMedia Entertainment-sjef Bob Greenblatt.

Se hvor du kan streame Grease her!

Nye filmer og serier