Watchlist de 9 dårligste originalfilmene fra Netflix
Skrevet av:
Publisert:
18.10.2019
Oppdatert:
18.10.2019

Watchlist de 9 dårligste originalfilmene fra Netflix

Netflix slipper nye filmer hver uke. Da sier det seg selv at noen av dem må suge.

Filmweb og Streamingguiden har en hendig watchlist-funksjon! Når du finner en serie eller film du har lyst til å se, kan du trykke på den lille bokmerke-knappen ved siden av plakaten!

Da lagres filmen eller serien på din profil, så du kan holde lista over alt du har lyst til å se, på alle strømmetjenestene du bruker.

Hvis du watchlister en kinofilm på Filmweb, eller en film eller serie som for øyeblikket ikke er tilgjengelig på noen norske strømmetjenester, kan vi varsle deg når tittelen du sikler på, endelig blir tilgjengelig på streaming!

Min side på Filmweb og Streamingguiden finner du oversikten over alt du har watchlistet, enten det går på kino nå, er en kommende kinofilm, eller en streaming-tittel!

Trenger du et sted å starte watchlisten din? Her er 9 elendige Netflix Originals!

9. Mascots

Dette skulle være comebacket til kultkomedie-fyren Christopher Guest (Best in Show). Med et knippe av verdens morsomste improvisatører lagde han en liksom-dokumentar om et maskot-mesterskap, der idrettsmaskoter konkurrerer mot hverandre.

Mesteparten av humoren går ut på at dramatiske scener utspilles mens skuespillerne har på store, komiske drakter. Slapt.

Watchlist filmen her!

8. Death Note

Death Note er en japansk manga som varte i tre år, og ble senere til en animert serie og 7 (!) japanske filmer. Denne amerikanske nyinnspillingen forsøkte å skvise all denne mytologien inn i én film, og endte opp med å være kjedelig, forvirrende og slitsom.

Filmen ble dessuten kritisert for å utelukkende bruke hvite skuespillere til å spille de tidligere japanske hovedkarakterende, og for å bruke ekte bilder fra en togulykke der 37 mennesker døde!

Watchlist filmen her.

7. The Ridiculous 6

Ikke alle Adam Sandlers seks Netflix-filmer er elendige. Jeg er svak for både The Meyerowitz Stories og The Week Of. Den aller første er også den aller mest mislykkede, til tross for at overraskende mange oppriktig morsomme mennesker dukker opp på skjermen.

Både Sandler og western-vitsene er slappe, og jeg sovnet rundt 20 minutter inn i denne komedien.

Watchlist filmen her!

6. Mute

Duncan Jones (Moon, Warcraft) lagde denne spektakulære sci-fi-filmen med Alexander Skarsgård og Paul Rudd. Den handler om en stum bartender som jobber i en strippeklubb i Berlin i 2035. Ja, dette høres moro ut, men filmen nekter for enhver pris å la deg ha det gøy et eneste sekund. Aldri har så kokko science fiction vært så kjedelig.

Watchlist filmen her.

5. How It Ends

Mer kjedelig science fiction her. Mens en mystisk apokalypse foregår, løper en mann og svigerfaren hans over USA land for å redde sin gravide kone. Det virker som all den kreative energien bak denne filmen har gått mot den kryptiske slutten. De to timene fram til slutten er ufattelig treige.

Watchlist filmen her!

4. Crouching Tiger, Hidden Dragon: Sword of Destiny

Koreografen bak Snikende tiger, skjult drage tok over regien i denne oppfølgeren, som kom 16 år etter originalen. Michelle Yeoh er tilbake og folk flyr mens de slåss. Ellers har de to filmene lite til felles.

Sword of Destiny er spilt inn på engelsk, og flere av skuespillerne måtte lære replikkene sine fonetisk. Med en stygg digital estetikk og kjedelige actionsekvenser forsvinner mye av magien fra den første filmen!

Watchlist filmen her.

3. Game Over, Man!

Gutta fra Workaholics jobbet visstnok i ti år med manuset til denne filmen om tre servitører som jobber på en Hollywood-fest mens alle gjestene blir tatt som gisler. Jeg lo ikke én gang av de forsøksvis bløte vitsene gutta kaster rundt seg. Filmen legger veldig tydelig opp til en oppfølger, men vi kan krysse fingrene for at Netflix holder seg for gode til det.

Watchlist filmen her!

2. Father of the Year

To unge menn krangler om hvem som har den sterkeste faren. Fedrene deres, spilt av David Spade og Nat Faxon, må selvsagt stille til kamp for å finne svaret. Det er det. Det er det eneste denne filmen handler om. Filmskaperne skal ha heder for å klare å strekke dette premisset ut til 94 minutter!

Watchlist filmen her.

1. The Open House

Dylan Minnette (13 gode grunner) spiller hovedrollen i denne svært lite effektive skrekkfilmen om en mor og en sønn som drar til hytta til en slektning, og opplever skumle ting. The Open House føles som et kjedelig familiedrama med musikk som skal lure deg til å tro du er redd, og en ufattelig dårlig slutt.

Watchlist filmen her!

Kinofilmer du kan kjøpe eller leie