Annonsørinnhold
Stream de ferskeste filmene uten abonnement – 4 hete tips
Skrevet av:
Publisert:
16.10.2019
Oppdatert:
21.10.2019

Stream de ferskeste filmene uten abonnement – 4 hete tips

På Blockbuster kan du leie eller kjøpe filmer fra et enormt utvalg. Stream de nyeste filmene, og betal kun for det du ser. Her er fire ferske tips!

Booksmart

Årets beste komedie er jentenes svar på Superbad! I Booksmart spiller Kaitlyn Dever (Unbelievable) og Beanie Feldstein (Lady Bird) to jenter som har slitt seg gjennom high school med toppkarakterer.

Noen dager før avslutningsseremonieninnser de at klassekameratene som har festet, pult og køddet seg gjennom skolegangen også får toppkarakterer!

I et siste forsøk på å få en autentisk high school-opplevelse går duoen inn for å vinne avslutningsfesten.

Se Booksmart her

Hotel Mumbai

Dev Patel fra Slumdog Millionaire spiller hovedrollen i denne sterke filmen om et jihadistisk terrorangrep i Mumbai som skapte fullstendig kaos i Indias mest folkerike by.

Birger Vestmo fra NRK skrev at regissør Anthony Maras "holder oss i et jernhardt grep omtrent fra første stund, og lar oss ikke slippe billig unna."

Hotel Mumbai er en sterk og vond film som skildrer en av vår tids største koordinerte terroraksjoner på et nært og menneskelig vis!

Se Hotel Mumbai her

X-Men: Dark Phoenix

X-Men: Dark Phoenix er den avsluttende filmen i X-Men-serien, og fokuserer på Sophie Turners (Game of Thrones) Jean Grey. Under et redningsoppdrag i verdensrommet utsettes hun for et voldsomt solutbrudd som forsterker mutantkreftene hennes til hittil uante nivåer.

Jennifer Lawrence, Sophie Turner, James McAvoy og Michael Fassbender stråler i den mørke superheltfilmen. Se hvordan det gikk da Filmweb møtte stjernene fra Dark Phoenix!

Se X-Men: Dark Phoenix her

Men in Black: International

Radarparet Chris Hemsworth og Tessa Thompson fra Thor: Ragnarok er tilbake i denne rebooten av Men in Black-serien.

The Men in Black må takle sin største utenomjordiske utfordring hittil når en dobbeltagent infiltrerer rekkene deres. Den svært dekorerte Agent H og hans nybegynner-kollega Agent M må ut på et globalt eventyr for å redde byrået – og til slutt verden.

Den fjerde MiB-filmen kommer fra regissøren av Straight Outta Compton og Fast & Furious 8, og leverer både spenning, humor og dubstep-aliens!

Se Men in Black: International her

Kinofilmer du kan kjøpe eller leie