Hva synes folk om den nye Breaking Bad-filmen?
Skrevet av:
Publisert:
16.10.2019
Oppdatert:
16.10.2019

Hva synes folk om den nye Breaking Bad-filmen?

Breaking Bad-serieskaper Vince Gilligan har filmet El Camino i all hemmelighet det siste året. Vi var på premieren!

I anledning premieren til El Camino: En Breaking Bad-film hadde Netflix samlet fans fra hele Europa, tatt over et teater i London og transformert det til et Breaking Bad-univers. Hele bygningen var dresset opp som Vamonos Pest, det fiktive firmaet hvor Walter White og Jesse Pinkman produserer metamfetamin.

Selve inngangsbilletten var formet som en kvittering fra Vamonos Pest. På innsiden av bygningen kunne man ta en titt på ulike rekvisitter og kostymer fra det ikoniske universet. Alt fra badekaret, bankautomaten til den gule kjeledressen. Samtidig kunne man drikke og spise mat inspirert av Breaking Bad-universet.

Les også: Breaking Bad-filmen, og 3 andre filmer Netflix la ut denne uka

Kveldens høydepunkt var visningen av filmen i en sal stappfull av forventningsfulle Breaking Bad-fans. Det var svært gledelig å se Aaron Paul, Jesse Plemons og de øvrige skuespillerne tilbake i sine roller. Som med serien veksler filmen mellom mørke og humoristiske øyeblikk, laget med et gjenkjennbart visuelt språk. El Camino er den perfekte avslutningen på Jesse Pinkmans reise.

Se hvor du kan streame El Camino: En Breaking Bad-film her!

Kinofilmer du kan kjøpe eller leie