7 nye serier du kan streame denne uka
Skrevet av:
Publisert:
04.10.2019
Oppdatert:
04.10.2019

7 nye serier du kan streame denne uka

Storslått historisk drama, intense thrillere, en tankevekkende dokumentarserie og globetrotter-animasjon. Strømmetjenestene leverer også denne uka!

Filmweb og Streamingguiden har en hendig watchlist-funksjon! Når du finner en serie eller film du har lyst til å se, kan du trykke på den lille bokmerke-knappen ved siden av plakaten!

Da lagres filmen eller serien på din profil, så du kan holde lista over alt du har lyst til å se, på alle strømmetjenestene du bruker. Denne uka har vi 7 brennhete nye serier og sesongpremierer! Watchlist de seriene du har lyst til å sjekke ut!

Catherine The Great

Oscar-vinner Helen Mirren (The Queen, Fast & Furious: Hobbs & Shaw) spiller Katrina II av Russland i HBOs storslåtte miniserie! Omgitt av skandaler, intriger og store konflikter utvikler den russiske keiserinnen et unikt forhold til Grigorij Potemkin, mens de overvinner sine motstandere og moderniserer Russland!

Se hvor du kan streame den her.

Raising Dion

Michael B. Jordan fra Black Panther spiller faren til Dion, en liten gutt med superkrefter, i Netflix' nyeste dramaserie. Etter farens død vil moren skjerme gutten for enhver pris.

Se hvor du kan streame den her!

Parterapi sesong 3

En av strømmejungelens mest populære serier er Kevin Vågenes' NRK-serie Parterapi, som visstnok har blitt streamet mer enn seks millioner ganger! Sesongpremieren heter "Forholdet", og vi gleder oss til å se enda flere skrullete par gjøre sitt ytterste for å redde båndet sitt!

Se hvor du kan streame den her.

Carmen Sandiego sesong 2

Pek-og-klikk-videospillet om Carmen Sandiego har blitt til en av Netflix' beste barneserier. Gina Rodriguez fra Jane the Virgin spiller den omreisende tyven, og Finn Wolfhard fra Stranger Things spiller hackeren Player.

Se hvor du kan streame den her!

The Blacklist sesong 7

Mens Netflix fortsatt bare har sesong 1-5 av denne høyt elskede thrillerserien, slår Viaplay til med den syvende! I sesongpremieren, som slippes på søndag, har Red blitt bortført av Katarina Rostova, og teamet gjør sitt ytterste for å finne han!

Se hvor du kan streame den her.

De papirløse sesong 1

En følelsesladd dokumentarserie fra Netflix følger åtte papirløse familier i USA mens landets innvandringspolitikk blir strammet inn.

Se hvor du kan streame den her!

Solsidan sesong 6

På søndag kommer Solsidan tilbake, fire år etter femte sesong. Nå er det ni år siden Alex og Anna flyttet til barndomshjemmet hans i Saltsjöbaden, og vi regner med at handlingen ruller videre i familiesitcomen!

Se hvor du kan streame den her.

Nye filmer og serier