Trailer: I Jason Momoas nye sci-fi-drama er alle blinde
Skrevet av:
Publisert:
11.09.2019
Oppdatert:
11.09.2019

Trailer: I Jason Momoas nye sci-fi-drama er alle blinde

Aquaman sjæl spiller en blind mann i en postapokalyptisk framtid der alle er blinde. Se traileren over!

Fra produsentene av Planet of the Apes-filmene og regissøren av The Hunger Games kommer See, et postapokalyptisk drama som lanseres med Apple TV+ 1. november i år.

Jason Momoa (Aquaman, Game of Thrones) spiller hovedrollen i serien, som forteller om en framtid der et virus har drept store deler av menneskeheten, og de gjenlevende har mistet evnen til å se. Én dag blir det født barn med syn, og stammesamfunnet må revurdere valgene sine.

Les også: Apple TV+ kommer til Norge i november – dette skal det koste

See ser ut som en storslått og vel gjennomført serie med intrikat og omfattende mytologi, som får meg til å stille nye spørsmål for nesten hvert eneste bilde i traileren.

Hvis ingen i See-universet har hatt syn på flere generasjoner, hvorfor bruker stammene ansiktsmaling, dekorative kjeder, øredobber, kroner og fjærhetter? Hvorfor har flere av dem håret i intrikate fletter, når de like enkelt kunne gått for Grorud-palme?

Hvordan har dette stammesamfunnet bygget en taubro over et stup? Hvordan visste de i det hele tatt at det var noe på den andre siden?

Les også: Topp 10 kjipeste framtider du kan streame nå

1. november får vi se om alle, noen eller (mest sannsynlig) ingen av mine spørsmål blir besvart. Da kan du streame See på Apple TV+.

Nye filmer og serier