Apple TV+ lanseres i dag
Skrevet av:
Publisert:
11.09.2019
Oppdatert:
01.11.2019

Apple TV+ lanseres i dag

Til 59 kroner måneden blir strømmetjenesten blant de rimeligste på markedet.

Apple lanserer strømmetjenesten sin i Norge og 99 andre land i dag. Abonnementet koster 59 kroner per måned for opptil seks personer. Ett år med Apple TV+ er inkludert i prisen når du kjøper en ny iPhone, iPad, iPod touch, Mac eller Apple TV.

Les også: 24 ting vi gleder oss til på Disney+

Åtte nye serier er tilgjengelige fra i dag

To dramakomedier, to sci-fi-serier, tre barneserier, og Oprah Winfreys nye bokklubb. Dessuten vil de tilby en ny film – naturdokumentaren The Elephant Queen.

Den nyeste Apple-traileren kommer fra produsentene av Planet of the Apes-filmene og regissøren av The Hunger Games. Det postapokalyptiske dramaet See har Jason Momoa (Aquaman, Game of Thrones) i hovedrollen, og handler om en framtid der et virus har drept store deler av menneskeheten, og de gjenlevende har mistet evnen til å se. En dag blir det født barn med syn, og stammesamfunnet må revurdere valgene sine.

Les også: Apple vil lage 6 Oscar-filmer i året

Vi har tidligere sett traileren til sci-fi-serien For All Mankind, som handler om en alternativ virkelighet der Sovjet kom først til månen, og romkappløpet aldri tok slutt.

Les også: 20 ting vi gleder oss til på Apples kommende strømmetjeneste

Vi har også fulgt med på den svindyre produksjonen The Morning Show, med Jennifer Aniston, Reese Witherspoon og Steve Carrell. Den handler om et morgen-TV-program der en programleder blir sparket etter #metoo-avsløringer.

Les også: Carrell, Witherspoon og Anistons nye serie er dyrere enn Game of Thrones

Dickinson er en kostyme-komedie med Hailee Steinfeld (The Edge of Seventeen) som poeten Emily Dickinson, som kjemper for å få sin stemme hørt.

Les også: Apple lager sin første spillefilm med Lost in Translation-duoen

Nye filmer og serier