Denne uka kan du streame disse nye seriene
Skrevet av:
Publisert:
06.09.2019
Oppdatert:
28.11.2019

Denne uka kan du streame disse nye seriene

Sacha Baron Cohen er tilbake, Peaky Blinders er tilbake og det er søren meg også The Last Kingdom!

Filmweb og Streamingguiden har en hendig watchlist-funksjon! Når du finner en serie eller film du har lyst til å se, kan du trykke på den lille bokmerke-knappen ved siden av plakaten!

Da lagres filmen eller serien på din profil, så du kan holde lista over alt du har lyst til å se, på alle strømmetjenestene du bruker.

The Spy

Sacha Baron Cohen (Borat) er tilbake med en ny miniserie, men denne gangen er han etter alt å dømme en gravalvorlig skuespiller. I The Spy, som kommer fra skaperen av Homeland, spiller Cohen den israelske spionen Eli Cohen (som faktisk er en fjern slektning av han!)

Se hvor du kan streame den her.

Peaky Blinders sesong 5

Etter nesten to år er det godt å ha Peaky Blinders tilbake. Vi har kommet til 1929, og Wall Street-krakket har skapt kaos. Tommy får et tilbud fra en karismatisk politiker med en dristig visjon for Storbritannia.

Se hvor du kan streame den her!

The Last Kingdom sesong 3

Dette sies å være den mest historisk korrekte middelalderserien i strømmejungelen, og i likhet med Peaky Blinders har det vært en ukomfortabelt lang pause siden sist gang vi fikk en ny sesong å bryne oss på!

Se hvor du kan streame den her.

Vi snakket med Thea Sofie Loch Næss, som spiller Skade i The Last Kingdom, i podcasten vår Filmprat. Thea fortalte om sesong 3 av The Last Kingdom, hovedrollen sin i den kritikerroste serien Hjerteslag, om å tape roller til Jennifer Lawrence og innspilling av kleine sexscener. Hør Filmprat i podcast-appen du bruker, for eksempel Apple eller Spotify!

Nye filmer og serier