GoT-gutta om sesong 8: "Flaut"
Skrevet av:
Publisert:
06.09.2019
Oppdatert:
06.09.2019

GoT-gutta om sesong 8: "Flaut"

Game of Thrones-skaperne David Benioff og D.B. Weiss har gjort sitt første intervju siden seriens kontroversielle finale.

Seriskaperne bak Game of Thrones lovet å holde seg "veldig fulle og veldig langt borte fra internett" da finaleepisoden gikk på TV.

Det har de holdt seg til, og foruten avtalen som gir dem 1,8 milliarder for å lage serier og filmer for Netflix, har vi hørt svært lite fra Thrones-gutta siden siste sesong gikk på lufta og fikk en mildt sagt blandet mottakelse.

Les også: Lar seg ikke påvirke av rasende fans til å endre Game of Thrones-slutten

Men nå har de gjort sitt første intervju på mange måneder, med japanske Star Channel. Jeg forstår ikke japansk, men tar oversettelsene fra Watchers on the Wall for god fisk.

Intervjuet er lettbeint. Benioff ble spurt om hans favorittscene i sesong 8, og han dro fram scena der Brienne blir slått til ridder i episode 2. Weiss ble spurt om Emmy-rekorden serien slo i sin siste sesong, og sa det var en enorm overraskelse.

Se også: The Witcher-trailer: Netflix' svar på Game of Thrones?

Da Benioff og Weiss ble spurt om den berømte kaffekoppen som var synlig i en scene, prøvde D.B. Weiss seg på en liten vits.

"Når man lager persiske tepper er det tradisjon for å gjøre en liten feil når du lager teppet, fordi bare Gud kan gjøre noe perfekt, så akkurat dette var vår feil. Det er derfor jeg satte kaffekoppen der. En bevisst uttalelse om vår ufullkommenhet."

Se også: Trailer til HBOs nyeste fantasy-satsning

Så skjøt David Benioff inn med et ekte svar.

"Vi var så konsentrerte på Daenerys og Jon Snow at vi ikke så den kaffekoppen rett i midten. Først kunne jeg ikke tro det, og så var det flaut. Hvordan så vi ikke den kaffekoppen midt i bildet? Og så, etter hvert, var det bare morsomt. Det er bare en feil, og det er litt morsomt for oss nå."

Se hvor du kan streame Game of Thrones her

Nye filmer og serier