Bli varslet når filmene og seriene dine kommer på streaming!
Skrevet av:
Publisert:
28.08.2019
Oppdatert:
28.08.2019

Bli varslet når filmene og seriene dine kommer på streaming!

Vi kan varsle deg når filmen eller serien du gleder deg til, dukker opp på streaming!

Filmweb og Streamingguiden har en hendig watchlist-funksjon! Når du finner en serie eller film du har lyst til å se, kan du trykke på den lille bokmerke-knappen ved siden av plakaten!

Da lagres filmen eller serien på din profil, så du kan holde lista over alt du har lyst til å se, på alle strømmetjenestene du bruker.

Nå har tjenesten blitt enda et hakk mer nyttig! Hvis du watchlister en kinofilm på Filmweb, eller en film eller serie som for øyeblikket ikke er tilgjengelig på noen norske strømmetjenester, kan vi varsle deg når tittelen du sikler på, endelig blir tilgjengelig på streaming!

Min side på Filmweb og Streamingguiden finner du en hendig oversikt over alt du har watchlistet, enten det går på kino nå, er en kommende kinofilm, eller en streaming-tittel!

Jeg rakk ikke å se John Wick: Chapter 3 på kino, så jeg gleder meg til den varselen kommer i innboksen! Ingen av de 13 tjenestene Streamingguiden oppsummerer tilbyr filmen Trainspotting eller den norske serien Mammon for tiden, så jeg har watchlistet dem også.

Prøv ut tjenesten og watchlist i vei! Trenger du flere tips? Sjekk ut disse 7 nye seriene som kom denne uka!

Kinofilmer du kan kjøpe eller leie