Breaking Bad-filmen er allerede innspilt
Skrevet av:
Publisert:
23.08.2019
Oppdatert:
25.08.2019

Breaking Bad-filmen er allerede innspilt

Ifølge Bob Odenkirk, Saul Goodman sjæl, er Breaking Bad-filmen allerede innspilt. Den kommer på Netflix i 2019.

Oppdatering: Breaking Bad-filmen har fått tittel, premieredato og teaser. Sjekk det ut her!

Bob Odenkirk var lenge en kult-skuespiller og manusforfatter best kjent for HBO-programmet Mr. Show. Dét endret seg da han fikk rollen som advokat Saul Goodman i Breaking Bad, og senere i den undervurderte prequelserien Better Call Saul.

I et intervju med The Hollywood Reporter presterte Odenkirk å røpe tilsynelatende hemmelig info om den kommende Breaking Bad -filmen, som skal følge Jesse Pinkman etter handlingen i serien:

“I’ve heard so many different things about it, but I am excited about the Breaking Bad movie. I can’t wait to see it…I don’t know what people know and don’t know. I find it hard to believe you don’t know it was shot. They did it. You know what I mean? How is that a secret? But it is. They’ve done an amazing job of keeping it a secret.”

Ingenting tyder på at Saul Goodman vil dukke opp i filmen, men Odenkirk spiller en av hovedrollene i den kommende serien Undone, som vi gleder oss til, og er tilbake med femte sesong av Better Call Saul til neste år.

Se også: Trailer til den KOKKO serien Undone

Dette er ikke den første brødsmule om Breaking Bad-filmen vi har fått i år. I juni la Bryan Cranston og Aaron Paul ut hvert sitt bilde av et esel på Twitter med bildeteksten "soon", noe som fikk en haug med tullinger på internett, undertegnede inkludert, til å spekulere i at Walter White kunne dukke opp i filmen, eller at den var nært forestående.

Filmen har ingen offisiell tittel eller premieredato, men vi vet at den skal lanseres på Netflix. Aaron Paul spiller hovedrollen, og serieskaper Vince Gilligan har både manus og regi.

Se hvor du kan streame Breaking Bad her

Kinofilmer du kan kjøpe eller leie