Mindhunter sesong 2, og 7 andre nye serier du kan streame nå
Skrevet av:
Publisert:
16.08.2019
Oppdatert:
16.08.2019

Mindhunter sesong 2, og 7 andre nye serier du kan streame nå

Denne uka har et trailerlass med gode serier blitt dumpet utover strømmetjenestene våre. Watchlist de seriene du vil se!

Filmweb og Streamingguiden har en hendig watchlist-funksjon! Når du finner en serie eller film du har lyst til å se, kan du trykke på den lille bokmerke-knappen ved siden av plakaten!

Da lagres filmen eller serien på din profil, så du kan holde lista over alt du har lyst til å se, på alle strømmetjenestene du bruker.

Mindhunter sesong 2

David Finchers stemningsfylte seriemorder-serie er tilbake! En agent i FBIs spesialenhet for serieforbrytere utvikler profileringsteknikker i jakten på beryktede seriemordere og voldtektsmenn. Sesong 2 følger opp noen år etter den første, og handler om barnemordene i atlanta mellom 1979 og 1981.

Se hvor du kan streame den her!

Succession sesong 2

Succession er et moro-drama om rike mennesker som gjør kjipe ting. Vi følger den dysfunksjonelle Roy-familien, som eier et enormt mediakonglomerat. Andre sesong har blitt møtt med 100% positive anmeldelser på Rotten Tomatoes, og kritikerne framhever seriens bekmørke humor!

Se hvor du kan streame den her.

Fear the Walking Dead sesong 5 del 2

Etter tidshoppet i fjerde sesong har Walking Dead-spinoffen blitt en mer optimistisk og positiv søsterserie, og første episode av den nye halvsesongen er filmet som en liten dokumentar om overlevergruppa.

Se hvor du kan streame den her!

Diagnose sesong 1

Denne dokumentarserien på Netflix følger pasienter som leter etter en diagnose, og potensielt en kur, for symptomene sine. Legene bruker crowdsourcing, sosiale medier og fagkunnskap for å finne fram til diagnoser andre leger har slitt med!

Se hvor du kan streame den her.

Our Boys

Skaperne av The Affair og In Treatment står bak denne fengslende dramaserien, basert på virkelige hendelser. Simon er en israelsk terroretterforsker, på leting etter svar i kjølvannet av drapet på den palestinske tenåringen Mohammed Abu Khdeir.

Se hvor du kan streame den her!

Grønt grenseland sesong 1

Dypt i Amazonas, på grensa mellom Brasil og Colombia, skjer en rekke bisarre dødsfall. To politietterforskere etterforsker saken, og finner liket til kvinne som ikke viser tegn til hennes angivelig høye alder. Etterforskerne ser gradvis konturene av en hemmelighet som kan forandre hele verden!

Se hvor du kan streame den her.

Hjerteslag sesong 1

Etter en one night stand oppdager Anders og Mio at de er gravide. Mio er spilt av Thea Sofie Loch Næss (Natt til 17.), som i desember var verdens mest populære skuespiller på IMDbs StarMeter. Anders er spilt av Vebjørn Enger, som spiller Askeladden i straks kinoaktuelle Askeladden - I Soria Moria slott.

Se hvor du kan streame Hjerteslag her!

Kinofilmer du kan kjøpe eller leie