Du vil ikke tro hvilken rolle Hugh Grant er mest stolt av
Skrevet av:
Publisert:
14.08.2019
Oppdatert:
14.08.2019

Du vil ikke tro hvilken rolle Hugh Grant er mest stolt av

Hugh Grant har hatt 13 hovedroller i romantiske komedier, men hevder denne barnefilmen fra 2017 er den beste filmen han har spilt i. Jeg er enig, hva med deg?

Det er lett å fnyse av gode skuespillere som gjør godt betalte skurkeroller i barnefilm, men det vil ikke Hugh Grant høre noe mer av! I et intervju med Vanity Fair forteller han om en spydig Twitter-tråd han ikke satt pris på:

"Jeg skulle dele ut en pris under Golden Globes, og mens jeg gikk ut, sa de, ‘Fra den kommende Paddington 2,Hugh Grant.’ Noen viste meg Twitter etterpå, og det var… folk hånet det. ‘Jesus, er det sånn det har blitt? Stakkars gamle Hugh. Paddington 2.Oppfølger til en barnefilm.’ Det er spesielt irriterende når de snakker om Paddington 2,for jeg tror helt ærlig det er den beste filmen jeg har vært med i.”

Les også: Fire bryllup og en gravferd blir serie – sjekk traileren

Jeg er en voksen mann helt uten barn, og kan stå trygt inne for at Paddington 2 er en av de beste filmene jeg så i 2018.

Paddington 2 er en nydelig familiefilm om en liten bjørn fra dypeste Peru som sprer empati og forståelse i Windsor Gardens i London, på flere arbeidsplasser og i et fengsel. Filmen er oppfølgeren til Paddington fra 2014, men du trenger absolutt ikke å ha sett eneren for å følge handlingen!

Les også: Ny Haikerens guide til galaksen-serie

I filmen spiller Hugh Grant den avdanka skuespilleren Phoenix Buchanan, en forfengelig dust som vil stjele en kul popup-bok fra Paddington, for å finne en skatt.

Filmen har en kul Wes Anderson-aktig eventyr-estetikk, og en gjennomgående åpenhet og positivitet som føles som et svar til den fremmedfiendtlige Brexit-bølgen som raste over Storbritannia i 2016.

Se hvor du kan streame Hugh Grants beste film, Paddington 2, her!

Kinofilmer du kan kjøpe eller leie