Game of Thrones-gutta stikker til Netflix
Skrevet av:
Publisert:
09.08.2019
Oppdatert:
09.08.2019

Game of Thrones-gutta stikker til Netflix

Game of Thrones-skaperne David Benioff og D.B. Weiss får betalt 1,8 milliarder for å lage serier og filmer for Netflix.

Mange var misfornøyd med den siste sesongen av Game of Thrones, men serieskaperne David Benioff og D.B. Weiss sliter ikke med å få jobber likevel.

I tillegg til Star Wars-trilogien de skal skrive for Disney, er de nå klare for å skrive, produsere og regissere filmer og serier for Netflix. Dette melder Deadline, som også påstar at avtalen er verdt et nisifret antall dollar.

Les også: Lar seg ikke påvirke av rasende fans til å endre Game of Thrones-slutten

The Hollywood Reporter hevder de har det eksakte beløpet: 200 millioner dollar, noe som tilsvarer 1 784 330 000 kroner. Avtalen skal vare i "flere år", men vi aner ikke hvor mange år det er snakk om.

Benioff og Weiss hadde aldri jobbet med TV da de fikk GoT-jobben, men David Benioff var en etablert manusforfatter som hadde skrevet filmer som Troja, Drageløperen og den kommende Will Smith-filmen Gemini Man.

Les også: Westworld-skaperne drar fra HBO til Prime

Duoen annonserte for to år siden at de ville lage HBO-serien Conferedate, om en alternativ virkelighet der den amerikanske borgerkrigen endte med at sørstatene ble løsrevet fra resten av USA, og fortsatt praktiserte slaveri i dagens samfunn.

Ideen ble kritisert som "slaveri-fanfiction", men HBO annonserte aldri at prosjektet ble skrinlagt. Vi regner Netflix-annonseringen som siste spiker i kista for Confederate.

Se også: The Witcher-trailer: Netflix' svar på Game of Thrones?

Se hvor du kan streame Game of Thrones her

Nye filmer og serier