5 nye serier du burde streame denne uka
Skrevet av:
Publisert:
09.08.2019
Oppdatert:
12.08.2019

5 nye serier du burde streame denne uka

Denne uka kan du streame serier om wrestling, religion, politikk, Charles Manson og gørr!

Filmweb og Streamingguiden har en hendig watchlist-funksjon! Når du finner en serie eller film du har lyst til å se, kan du trykke på den lille bokmerke-knappen ved siden av plakaten!

Da lagres filmen eller serien på din profil, så du kan holde lista over alt du har lyst til å se, på alle strømmetjenestene du bruker.

GLOW sesong 3

GLOW er en morsom og hjerteskjærende åttitallsserie om den blodharry fribryter-organisasjonen The Gorgeous Ladies of Wrestling. I tredje sesong har TV-sendingene til GLOW blitt kansellert, og damene blir fast inventar på et hotell i Las Vegas!

Se hvor du kan streame den her.

Les også: Chris Hemsworth skal spille Hulk Hogan

The Family

Konservative kristne styrer USA! Dette er kanskje ikke en sjokkerende påstand, men dokumentarserien The Family handler om en mystisk gruppe med enorm innflytelse i Washington, D.C. som har påvirket amerikansk politikk i åtti år.

Se hvor du kan streame den her!

Les også: Netflix’ nye serie om The Central Park Five

Preacher

Preacher er en voldelig serie om Gud, gønnere og gørr! Fjerde og siste sesong tar flytter handlingen fra USA til Australia. Dessuten kan vi melde at sesongen åpner med en enorm twist!

Se hvor du kan streame den her.

Les også: Preacher er tilbake

Manson's Bloodline

Denne fire episoder lange true crime-serien følger massemorderen og sektlederen Charles Mansons barnebarn Jason Freeman. I motsetning til tidligere dokumentarer om sektlederens liv og det som skjedde i 1969, fokuserer Manson's Bloodline på konsekvensene for menneskene som sto igjen etter drapsbølgen.

Se hvor du kan streame den her!

Les også: Ny serie om arven etter Charles Manson – følger hans eneste barnebarn

BH90210

Nittitallsserien Beverly Hills 90210 blir gjenopplivet for andre gang – men denne gangen er de avdanka stjernene med på vitsen! I denne dramakomedien spiller de nå greit voksne tenåringsstjernene seg sjæl, og prøver å få på beina en reboot av den utdaterte såpeserien sin!

Se hvor du kan streame den her.

Nye filmer og serier