Lager Quentin Tarantino en utvidet Once Upon a Time In Hollywood for Netflix?
Skrevet av:
Publisert:
05.08.2019
Oppdatert:
06.08.2019

Lager Quentin Tarantino en utvidet Once Upon a Time In Hollywood for Netflix?

Once Upon a Time… In Hollywood har ikke hatt Norgespremiere ennå, men ifølge en av skuespillerne kan vi glede oss til enda mer Hollywood når filmen kommer til streaming!

Quentin Tarantinos niende og kanskje siste film, Once Upon a Time... In Hollywood, har Norgespremiere om to uker.

Filmen er trygt over to og en halv time lang, men ifølge skuespiller Nicholas Hammond er det ikke på langt nær alt som ble filmet!

Se også: Vill finaletrailer for Once Upon a Time...in Hollywood

Hammond spiller den venstrevridde skuespilleren Sam Wanamaker i filmen, og ifølge The Playlist har han nylig bekreftet at en fire timer lang miniserie-versjon av filmen er på vei til Netflix. Dette sa han i en episode av podcasten The Mutuals:

"Det er snakk om en 4-timers Netflix-versjon, fordi det var mange scener han skjøt som ikke ble med filmen fordi det ikke var plass. "

Les også: - Visst faen skal jeg lage Pulp Fiction i verdensrommet

Vi vet allerede at flere kjente skuespillere, som James Marsden og Tim Roth, ble klippet ut av filmen etter innspilling.

På amerikansk Netflix finnes det allerede en tilsvarende serie-versjon av Tarantinos forrige film, The Hateful Eight. Den klipper om flere sentrale scener i filmen, og integrerte 25 minutter med scener som ikke var med i kinoversjonen av filmen.

Les også: Tarantino jobber med Django/Zorro-film

Once Upon a Time... In Hollywoodkommer på kino 16. august. Watchlist filmen, se trailer og les mer her!

Once Upon a Time... In Hollywood er en Kinoklubb-film. Hvis du er medlem kan du se den for halv pris på kino. Les mer eller meld deg inn på kinoklubb.no.

Nye filmer og serier