John Wick-serien vil foregå før filmene
Skrevet av:
Publisert:
29.07.2019
Oppdatert:
29.07.2019

John Wick-serien vil foregå før filmene

The Continental kommer til å følge det veldig godt organiserte hotellet for leiemordere og kriminelle.

John Wick er en serie kokko bananas actionfilmer der en gjeng kjeltringer dreper hunden til Keanu Reeves, og han bestemmer seg for å tilintetgjøre hele organisasjonen deres.

Serien foregår i en nydelig skrudd verden der The Continental er den internasjonale hotellkjeden for den kriminelle underverdenen. Ingen kan drive kriminell aktivitet på hotellet, man må betale med gullpenger, det er en svær greie.

Les også: Gutta boys dreper pompøse superhelter i brutal ny serie

John Wick-spinoff-serien The Continental kommer til å fokusere på hotellet med samme navn.

Inntil videre vet vi ikke om Keanu eller noen andre skuespillere fra filmene kommer til å dukke opp i serieversjonen, men da serien først ble annonsert for to år siden, var det ryktet at internetts favorittmenneske skulle produsere serien, og dukke opp i minst én episode.

Les også: Jack Reacher blir serie

Serien produseres for den amerikanske TV-kanalen Starz, kanalen bak serier som Power, Black Sails og Spartacus. Vi vet ikke hvilken strømmetjeneste The Continental kommer til å ende opp på i Norge.

Under en pressekonferanse denne uka uttalte Jeffrey Hirsch fra Starz at serien kommer til å foregå "lenge før" den første John Wick-filmen.

Se hvor du kan streame John Wick her

Se hvor du kan streame John Wick: Chapter 2 her

Les mer, se trailer og kjøp billetter til John Wick: Chapter 3 her

Nye filmer og serier