Lang trailer til Watchmen-serien: Nå skjønner vi nesten hva som skjer
Skrevet av:
Publisert:
23.07.2019
Oppdatert:
23.07.2019

Lang trailer til Watchmen-serien: Nå skjønner vi nesten hva som skjer

Mange har spekulert i hva Lost-skaper Damon Lindelofs Watchmen-remix/oppfølgerserie egentlig handler om. Etter å ha sett denne Comic-Con-traileren er vi litt nærmere svaret.

Etter måneder med kryptiske teasere og trailere har vi endelig litt konkret info om HBOs mørke Watchmen-serie.

I motsetning til filmen fra 2009 skal Watchmen, den nye HBO-serien fra skaperen av Lost og The Leftovers, på ingen måte gjenskape handlingen fra tegneseriene.

Les også: Westworld III-traileren tar en helt ny retning

Dette har vi lært

I traileren ser en ny karakter, Looking Glass, på en TV-skjerm. Der ser han Hooded Justice, en av de opprinnelige Minute Men som "holdt verden trygg" på 30-tallet i tegneserien til Alan Moore.

En avisoverskrift forteller oss at Adrian Veidt/Ozymandias, skurken fra tegneserien, er død. Kort tid etter får vi se at Veidt, spilt av Jeremy Irons, slettes ikke er død i det hele tatt.

Les også: Trailer: Stephen King-marerittene fra åttitallet vender tilbake

En slags sekt inspirert av psykopat-helten Rorschach sier "tick tock" i kor på en creepy måte. Rorschach er tilintetgjort, men det skrudde verdensbildet hans lever videre.

Doctor Manhattan har vært elefanten i rommet gjennom Watchmen-markedsføringen hittil. I slutten av tegneserien forlot den glødende blå guden galaksen vår, og skulle aldri vende tilbake.

Les også: Endelig er Snowpiercer-serien på vei

Folk på jorda holder fortsatt parader til ære for han, og man kan se gløden hans på Mars. Er han tilbake? Vi ser en mystisk dude bakfra, som plukker opp en Doctor Manhattan-maske opp fra bakken. Jeg gjetter "ja".

Under San Diego Comic-Con, der traileren ble vist for første gang, ble det også annonsert at serien har premiere i oktober. Første sesong vil bestå av 10 episoder.

Se hvor du kan streame Watchmen (2009) her!

Nye filmer og serier