Netflix slapp Frankenstein's Monster's Monster, Frankenstein
Skrevet av:
Publisert:
16.07.2019
Oppdatert:
25.07.2019

Netflix slapp Frankenstein's Monster's Monster, Frankenstein

David Harbour fra Stranger Things spiller seg selv i denne lettere innviklede mockumentaren.

Netflix' aller største styrke er merkelig humor. Stranger Things og When They See Us får kanskje mer oppmerksomhet, men Netflix tar sjansen på ukonvensjonelle konsepter som I Think You Should Leave, Russian Doll og Lady Dynamite ganske jevnlig.

Tidligere denne våren slapp de The Lonely Island presents The Unauthorized Bash Brothers Experience uten forvarsel, og nå følger de opp med sommerens mest slitsomme tittel: Frankenstein's Monster's Monster, Frankenstein.

Les også: The Lonely Island la ut en halvtimes musikkvideo på Netflix

Frankenstein's Monster's Monster, Frankenstein er navnet på et i overkant ambisiøst fjernsynsteaterstykke satt i gang av David Harbour jr, faren til David Harbour III, kjent fra Stranger Things.

Harbour III hadde ikke et nært forhold til faren sin, men gjennom et opptak av denne TV-sendingen og intervjuer med farens venner og kolleger, ønsker han å finne en større forståelse for den kompliserte faren sin.

Les også: De morsomste seriene som går nå

Vi får se lange, komisk dårlige scener fra fjernsynsteateret, parallelt med avsløringer om farens sexliv og bånd til mafiaen.

Nå skal det sies at David Harbours egentlige far heter Kenneth, og aldri har vært skuespiller. Alt dette er selvfølgelig vrøvl og pølsevev, men det er også tidvis veldig morsomt.

Frankenstein's Monster's Monster, Frankenstein er bare 32 minutter lang, og kommer fra en av Silicon Valleys manusforfattere og regissøren av Who is America?.

Se hvor du kan streame den her!

Kinofilmer du kan kjøpe eller leie