Annonsørinnhold
14 filmer du burde se på Norges nye strømmetjeneste
Skrevet av:
Publisert:
15.07.2019
Oppdatert:
30.07.2019

14 filmer du burde se på Norges nye strømmetjeneste

Enten du vil ha livskiten skremt ut av deg, se sterke dramaer eller le deg skakk, har vi lista for deg.

HomeTV er Norges nyeste strømmetjeneste, og tilbyr både filmer i alle sjangre, og serier som Taboo, Bosch og Life’s Too Short. De har en hel haug med filmer du ikke finner på noen av de andre abonnementstjenestene. Prøv HomeTV gratis i 30 dager, helt uten bindingstid! Klikk her for å lese mer og streame i vei!

Streamingguiden har samlet et knippe heftige filmer du ikke finner på noen andre abonnementstjenester.

50/50

Seth Rogen, Joseph Gordon-Levitt og Anna Kendrick spiller hovedrollene i denne... kreftkomedien? 27 år gamle Adam har en sjelden type kreft. Bestevennen Kyle forsøker å skaffe Adam damer med krefthistorien. Den uerfarne samtaleterapeuten hans forsøker å dra fram klassiske lærebokanbefalinger. Ingen av delene er særlig motiverende for Adam.

Prøv HomeTV gratis, og stream 50/50 her

It Follows

En skrekkfilm om kjønnssykdommer. Rått. En høst føler 19 år gamle Jay at hun blir forfulgt. Det er fordi hun har en forbannelse på seg, og hun må løpe fra forfølgeren fram til hun har overført forbannelsen til noen andre. Vi har allerede kåret It Follows til en av tiårets aller beste skrekkfilmer, og du kan streame den gratis!

Prøv HomeTV gratis, og stream It Follows her

Red Riding-trilogien

Hvis du liker rå og gjennomtenkt krim basert på sanne hendelser, er dette filmserien for deg! Red Riding-trilogien bygger på bokserien med samme navn, om the Yorkshire Ripper, som drepte minst 13 kvinner mellom 1969 og 1981.

Prøv HomeTV gratis, og stream 1974 her

Prøv HomeTV gratis, og stream 1980 her

Prøv HomeTV gratis, og stream 1983 her

Like Crazy

Et fantastisk romantisk drama med Felicity Jones, Anton Yelchin og Jennifer Lawrence. En britisk utvekslingsstudent forelsker seg i en amerikaner. Etter at hun blir kastet ut av landet på grunn av visum-trøbbel får forholdet deres en real trøkk. Hele filmen filmen er nydelig improvisert av tre unge skuespillere!

Prøv HomeTV gratis, og stream Like Crazy her

Lone Survivor

Mark Wahlberg spiller hovedrollen i denne Oscar-nominerte krigsfilmen fra Afghanistan. Fire marinejegere får som oppdrag å sette en al-Quaida-enhet ut av spill, i et farlig fjellområde. De blir utsatt for et bakholdsangrep, og er omringet at et krigslystent Taliban på alle kanter.

Prøv HomeTV gratis, og stream Lone Survivor her

Smala Sussie

Den morsomste svenske komedien! Smala Sussie handler om en fyr som kommer tilbake til hjembyen sin etter tre år i Stockholm fordi lillesøsteren (Tuva Novotny) har forsvunnet. En hysterisk morsom krimgåte om narkotika, spikerpistoler og senske småbyer!

Prøv HomeTV gratis, og stream Smala Sussie her

The Guest

En nervepirrende og intenst voldelig thriller! En ung og hjelpsomm soldat ved navn David dukker opp på døra til familien Peterson og gir seg ut for å være en god venn av deres sønn, som døde i krigen. Peterson-familien ønsker David velkommen inn i livene sine, men når det skjer flere mystiske dødsfall i byen, begynner familiens tenåringsdatter Anna å lure på om David er morderen.

Prøv HomeTV gratis, og stream The Guest her

Winter’s Bone

Jennifer Lawrence hadde ladri fått rollen som Katniss Everdeen hvis hun ikke hadde spilt en urokkelig datter i denne hardbarka dramafilmen fra Ozark-fjellene i USA. Hun prøver å få tak i faren sin, en narkolanger som må møte i retten for at familien skal kunne beholde huset!

Prøv HomeTV gratis, og stream Winter’s Bone her

The Neon Demon

En ung modell flytter til Los Angeles for å prøve lykken. Miljøet hun blir en del av er besatt av ungdommelig skjønnhet og vitalitet og vil ty til desperate midler for å få det. Keanu Reeves og Elle Fanning spiller i denne psykologiske skrekkfilmen fra den danske regissøren Nicolas Winding Refn.

Prøv HomeTV gratis, og stream The Neon Demon her

Piranha 3D

En av tidenes morsomste skrekkfilmer har lenge vært utvilgjengelig på alle norske strømmetjenester, men endelig kan vi se den igjen! Piranha (1978) var en billig Haisommer-kopi, men denne nyinnspillingen hadde en fantastisk idé: Pirajaene burde angripe dumme, kåte amerikanere under spring break!

Prøv HomeTV gratis, og stream Piranha her

Exit Through the Gift Shop

Banksy, den verdensberømte mystiske grafittiartisten, regisserte denne dokumentaren. Den dekker street art-bevegelsen på 90- og 2000-tallet gjennom sekvenser filmet av Thierry Guetta, før den gradvis blir et karakterdrap på den samme fyren. Er det en ekte dokumentar, eller bare kødder Banksy med oss?

Prøv HomeTV gratis, og stream Exit Through the Gift Shop her

Den fabelaktige Amelie fra Montmarte

Den eneste filmplakaten i leiligheten til Erlend i Streamingguiden! Amelie er den franskeste franske filmen du kan se – en livlig, romantisk film om en dame som vil spre kjærlighet i verden. Brutale dødsfall og overraskende mange sexscener går hånd i hånd med knappenåler, trekkspillmusikk og hagegnomer i denne sjarmbomba. Hvis du ikke har sett den har du ingen unnskyldninger!

Prøv HomeTV gratis, og stream Den fabelaktige Amelie fra Montmarte her

Flere filmer du kan se på HomeTV

Nye filmer og serier