Netflix lager blockbuster-action med de største filmstjernene
Skrevet av:
Publisert:
10.07.2019
Oppdatert:
10.07.2019

Netflix lager blockbuster-action med de største filmstjernene

Gal "Wonder Woman" Gadot, Ryan "Deadpool" Reynolds og Dwayne "Steinmannen" Johnson skal spille i en påkostet actionfilm på Netflix!

Actionfilmen Triple Frontier med Ben Affleck og Oscar Isaac er Netflix' hittil dyreste langfilm. Den hadde et budsjett på 150 millioner dollar. Selv om den har blitt streamet av 63 millioner brukere, hevdet The Information for en uke siden at filmen tapte store summer, og fikk Netflix til å se nærmere på hvordan de bruker pengene sine.

Les også: Se gutta krutt i ny actionthriller på Netflix

Det ser forsåvidt ikke ut som Netflix snudde helt, for nå har Netflix satt igang et enda større prosjekt. Deadline forteller at actionfilmen Red Notice har et budsjett på 130 millioner dollar – inkludert skyhøye lønninger til regissøren av Skyscraper og tre av verdens største filmstjerner.

Filmen er en internasjonal thriller om jakten på en ettersøkt kunsttyv. Vi vet ikke hvilken av skuespillerne som spiller kunsttyven, men regissør Rawson Marshall Thurber skrev manuset selv, og filmen ble i utgangspunktet utviklet for Universal, før Netflix bestemte seg for å plukke opp regningen.

Les også: De ti beste actionfilmene du kan streame akkurat nå

Red Notice skal spilles inn i 2020, så vi kan neppe streame den før 2021.

Kinofilmer du kan kjøpe eller leie