Se traileren til HBO-serie om noen jævlige TV-prester
Skrevet av:
Publisert:
09.07.2019
Oppdatert:
09.07.2019

Se traileren til HBO-serie om noen jævlige TV-prester

Skaperne av Eastbound & Down og Vice Principals leverer enda en skrudd komedie om noen grusomme mennesker. Se traileren over!

TV-prester har ikke et særlig godt rykte, men selv i en samtid der Visjon Norge presser demente pensjonister til å donere titusener er familien Gemstone der verste vi har sett.

Danny McBride (Pineapple Express), John Goodman (The Big Lebowski), Walton Goggins (Justified), Adam Devine (Pitch Perfect) og Edi Patterson (Vice Principals) spiller verdens verste kristne.

Les også: Se feite #metoo-Russell Crowe i ny serie

Danny McBride er best kjent som en vulgær skuespiller i komedier som This is The End, men han er også en dreven manusforfatter, som sist skrev skrekkremaken Halloween (2018).

David Gordon Green startet karrieren sin som regissør av smale, kunstnerisk ambisiøse filmer som George Washington og Snow Angels, før han beveget seg over til kommersielle komedier som Pineapple Express og den nevnte Halloween.

Les også: De ti beste idiotkomediene du kan streame nå

Sammen med Jody Hill står de bak HBO-komiseriene Eastbound & Down og Vice Principals, som begge handler om usympatiske folk som irriterer folk rundt seg og oppfører seg grusomt.

The Righteous Gemstones er den nyeste gruppen med usympatiske hovedkarakterer vi skal lære å kjenne, og basert på traileren er det mye å glede seg til. Serien kommer 19. august.

Se hvor du kan streame Eastbound & Down her

Se hvor du kan streame Vice Principals her

Kinofilmer du kan kjøpe eller leie