Se [SPOILER] og [SPOILER] i Stranger Things 3
Skrevet av:
Publisert:
04.07.2019
Oppdatert:
04.07.2019

Se [SPOILER] og [SPOILER] i Stranger Things 3

Den nye Stranger Things-sesongen hopper ett år fram i tid. Se hvor du kan streame den her!

Klokka 09:00 i dag ble tredje sesong av Stranger Things sluppet. Året er 1985, kjøpesenteret utkonkurrerer de lokale bedriftene i Hawkins og en liten gjeng barn blir angrepet av monstre.

Hvis det er alt du trenger å vite, se hvor du kan streame Stranger Things her!

Les også: Sci-fi-serier du kan streame nå

Spoilere for første episode av Stranger Things 3

Sesongen åpner med en sovjetisk sci-fi-millitærstyrke som prøver å åpne porten Eleven stengte i sesong 2. Så hopper vi ett år fram i tid!

Stranger Things-fans har en teori om at Will er skeiv. Det virker stadig mer sannsynlig, men Eleven og Mike er definitivt heterofile, og vi får flere lange scener der barna kliner.

Ungdommene jobber i lokalavisa, i iskremsjappa og som badevakt, mens kidsa henger på det nye kjøpesenteret.

Les også: 8 filmer om skumle aliens du kan streame nå

Strømmen går plutselig i hele byen, en mystisk figur dukker nesten opp i et gammelt fabrikklokale, og Will får frysninger i bakhodet. Det ser ut som han blir overtatt av The Shadow Monster igjen.

Dustin kom nettopp hjem fra sommerleir, og de andre ungene bruker Elevens superkrefter til å skremme han fra vettet. På leir har han fått seg en kjæreste med veldig konservative foreldre.

Les også: Stranger Things-vibber i traileren til Netflix-film

Will får flere frysninger, og masse rotter løper mot den gamle fabrikken for å eksplodere. Gjengen prøver å kontakte Dustins kjæreste, men konkluderer med at hun ikke finnes. Så hører Dustin noen mystiske russere.

Den nybakte badevakten Billy er ute for å ligge med en gift, voksen dame, men blir angrepet av en usynlig fyr ved fabrikken.

Heftig opplegg. Vi aner ikke hvor dette fører, men vi skal definitivt se videre! Se hvor du kan streame Stranger Things her!

Kinofilmer du kan kjøpe eller leie