HBOs Watchmen-serie slapp en drøss nye teasere
Skrevet av:
Publisert:
27.06.2019
Oppdatert:
27.06.2019

HBOs Watchmen-serie slapp en drøss nye teasere

Når HBO lager serie basert på en av åttitallets mørkeste tegneserier, er de ikke redde for å gjøre sin egen greie. Sjekk ut de tre nyeste Instagram-teaserne!

Lost og Leftovers-serieskaper Damon Lindelof står bak HBOs ambisiøse nye TV-versjon av tegneserien Watchmen, som han har omtalt som en "remix".

Serien foregår etter alt å dømme etter handlingen i tegneseriene, og rekontekstualiserer den allerede bekmørke historien.

Se også: Første teaser til HBOs Watchmen-serie

Gjennom hele våren har serien sluppet mystiske teasere på Instagram. Noen av innleggene er klipp fra serien som har vært med i den lengre teasertraileren, som du kan se her. Andre er korte, hypnotiske klipp vi ikke har sett før.

Den siste rekka med tre videoer fokuserer på Regina King (If Beale Street Could Talk), som spiller Angela Abar. Det er ikke en karakter fra tegneseriene, men hun ser ut til å drive med okkulte greier og jobbe for politiet.

Les også: Dette vet vi om Game of Thrones-prequelen

Se hvor du kan streame Zack Snyders Watchmen (2009) her

Watchmen er ferdig innspilt, men har ennå ikke noen offisiell premieredato. "Høsten 2019" er det siste vi hørte, og "høsten" nærmer seg med stormskritt. Vi venter spent!

Les også: Tom Clancy's The Division-film plukkes opp av Netflix

Kinofilmer du kan kjøpe eller leie