Vil lage Community-film
Skrevet av:
Publisert:
25.06.2019
Oppdatert:
25.06.2019

Vil lage Community-film

Alison Brie er mer enn klar for å lage Community-filmen, men hun vil ha den på Netflix.

Humorserien Community handler om en kollokviegruppe som lærer å holde sammen gjennom paintball, filmreferanser, dukkeanimasjon og psykisk sykdom. Serien har en stor fanskare på internett, men ble sett av svært få både på lineær-TV og den kortlevde strømmetjenesten Yahoo! Screen.

I én episode av andre sesong hyller karakteren Abed sin nye favorittserie The Cape, og utroper at den skal vare i "six seasons and a movie".

Les også: De morsomste seriene som går nå

Setningen ble en profeti, og fire år etter at seriens sjette sesong gikk av lufta begynner fansen å kjenne suget etter en film.

I et intervju med Popculture.com fortalte Alison Brie (GLOW, BoJack Horseman) at hun gjerne stiller opp i Community-filmen, men at hun synes det burde bli en Netflix-film.

- Det ville vært gøy å gjøre, men jeg tror det ville være best hvis vi kunne få med alle, så jeg føler at det kan være en utfordring.

Community-gjengen er nemlig ganske opptatt for tiden:

  • Alison Brie har som nevnt to Netflix-serier gående.
  • Serieskaper Dan Harmon jobber for tiden med 70(!) kommende Rick and Morty-episoder.
  • Seriens komponist Ludwig Göransson vant nylig en Oscar for musikken til Black Panther, og skal komponere musikken til Christopher Nolans neste film, i tillegg til sidekarrieren som en Grammy-vinnende produsent.
  • Skuespiller Donald Glover har en blomstrende rapkarriere som Childish Gambino, i tillegg til sin egen serie Atlanta, roller i Spider-Man-filmene og Star Wars og den kommende Løvenes konge.
  • Skuespiller Jim Rash regisserer for tiden en nyinnspilling av svenske Turist med Will Ferrell i hovedrollen, og setter straks i gang med sin neste film, komedien The Heart.

Les også: 34 komedier du burde streame

Vi krysser fingrene for at teamet roer ned, finner ut av rettighetsavtalene sine, setter seg på skolebenken og lager Community-filmen.

Se hvor du kan streame Community her!

Nye filmer og serier