Endelig kommer Scream: Resurrection
Skrevet av:
Publisert:
25.06.2019
Oppdatert:
25.06.2019

Endelig kommer Scream: Resurrection

Skrik-serien skulle starte på nytt med tredje sesong. Nå har det gått tre år siden sesong 2, og vi ser endelig livstegn fra serien. Se traileren over!

Skrik er en fantastisk skrekkfilm, som blander nittitallsironi og metahumor med ekte grøss og mysterier. I 2015 produserte MTV en serie basert på filmserien, og i Norge kan du se Scream: The TV Series på Netflix.

Serien fikk ikke fantastiske seertall eller anmeldelser, så det ble bestemt at tredje sesong skulle starte fra bunnen.

Les også: Netflix lager norsk skrekkserie

Mens de første to sesongene ikke hadde rettigheter til å bruke den originale Skrik-masken, ble det klarert for den tredje sesongen, som også flytter handlingen til Atlanta og har et helt ferskt sett med karakterer.

Mens de første to sesongene av Skrik-serien ble omtalt som Scream: The TV Series, har tredje sesong byttet tittel til Scream: Resurrection. I USA skal de seks episodene vises på VH1 over tre kvelder fra 8. juli i år.

Les også: Stream disse skrekk-seriene

Queen Latifah produserer den nye sesongen, der Mary J. Blige (Mudbound), Keke Palmer (Scream Queens, passende nok), RJ Cyler (Me and Earl and The Dying Girl), Tyler Posey (Teen Wolf) og rapperen Tyga spiller hovedrollene.

Vi aner ikke når og hvor sesongen dukker opp på streaming her hjemme, men vi gleder oss!

Se hvor du kan streame Skrik her

Se hvor du kan streame Skrik 2 her

Se hvor du kan streame Skrik 3 her

Se hvor du kan streame Skrik 4 her

Se hvor du kan streame Skrik-serien her

Nye filmer og serier