Stream sesong 2 av Dark, og 5 andre nyheter
Skrevet av:
Publisert:
21.06.2019
Oppdatert:
24.06.2019

Stream sesong 2 av Dark, og 5 andre nyheter

Dette er de beste filmene og seriene som ble sluppet på streaming i uke 25!

Dark sesong 2

Dark er en tysk tidsreiseserie om en by der barn forsvinner på mystisk vis, og de ødelagte hjemmeforholdene rundt dem. Den leker med sjanger- og monster-elementer på samme måte som Stranger Things, men er litt mørkere og dypere. Andre sesong ble nettopp sluppet.

Se hvor du kan streame den her!

Beats

Denne Netflix-ungdomsfilmen handler om et musikalsk tenåringsgeni som bonder med med skolens sikkerhetsvakt over deres felles forkjærlighet for hiphop. Anthony Anderson (Black-ish) og Uzo Aduba (Orange is the New Black) er med!

Se hvor du kan streame den her.

Wig

Nå som vi er i Pride-uka er det på tide å anbefale litt skeivt innhold! Denne dokumentarfilmen handler om Wigstock, den ikoniske dragqueen-festivalen i New York City.

Se hvor du kan streame den her!

The Edge of Democracy

Denne dokumentaren følger to kontroversielle brasilianske presidenter, i en periode der demokratiet i landet er i stor fare!

Se hvor du kan streame den her.

Euphoria

Euphoria er en ny HBO-serie med Zendaya (Spider-Man: Homecoming) i hovedrollen. Serien foregår på en amerikansk high school, og utforsker narkotika, sex, identitet, traumer, sosiale medier, kjærlighet og vennskap.

Se hvor du kan streame den her!

Les også: Konservative amerikanere raser over HBO-serie med 30 peniser

Mr. Iglesias

Gabriel Iglesias, også kjent som Fluffy, er en av verdens mest vellykkede komikere, og nå har han sluppet sin egen Netflix-sitcom!

Se hvor du kan streame den her.

Kinofilmer du kan kjøpe eller leie