Kristofer Hivju skal spille tvillinger på NRK i høst
Skrevet av:
Publisert:
18.06.2019
Oppdatert:
04.11.2019

Kristofer Hivju skal spille tvillinger på NRK i høst

NRK har sluppet høstplanene sine, og vi kan glede oss til et mørkt drama fra finansmiljøet, 2x Kristofer Hivju, episk fantasy og flere gjensyn!

Twin

Kristoffer Hivju er tilbake i landet, og vi ser dobbelt! De eneggede tvillingbrødrene Adam og Erik lever helt forskjellige liv – den ene er en ansvarlig familiefar, den andre en surfeboms som mister alt. Han søker hjelp hos broren, men får det ikke. Det ender til slutt med en slåsskamp, og Adam dør. Det er en ulykke, men ser ut som eit mord. For å slippe fengsel, overtaler Ingrid Erik til å overta identiteten til Adam. Serien har premiere i slutten av oktober!

Exit

I september kommer serien om fire menn fra finanseliten i Oslo. De har penger, karriere og familie, men de kjeder seg. I jakten på spenning tyr de til vold, narkotika og prostituerte. En mørk og sjokkerande dramaserie basert på historiene til fire menn i Norges finansmiljø.

Hellums kro

I oktober kommer Bjarte Tjøstheim tilbake. Denne gangen er han ikke prest, men daglig leder for et kro. Når eieren av to veikroer på hver sin side av E6 pensjonerer seg, bryter det ut full krig mellom de to daglige lederne.

Nudes

NRK fortsetter selvfølgelig å lage gode dramaserier for ungdom, og denne serien følger to sekstenåringer som har sex på fest. Neste dag sirkulerer en film av dem på skulen. Nudes kommer i september.

Les også: 10 rå tenåringsserier du kan streame nå

Skitten snø

Denne serien kommer i november, og bygger på Mahmona Khans populære ungdomsroman med samme navn. 18 år gamle Sumera blir valdtatt av en hun kjenner. Etterpå utpresser han Sumera for penger, og truer med å spre nakenbilder av henne. Ho er livredd for at familien skal få vite noko, men vågar etterkvart å fortelje kva som har skjedd til bestevenninnene sine. Sammen med bestevenninna legger hun en plan for å ta hevn.

Nattens arvinger

I oktober blir det episk fantasy for kidsa! Dette norsk-tysk-nederlandske vampyrdramaet har målgruppa 12-15 år, og foregår på slutten på 1800-talet. Gjennom femten år gamle Alisa følger vi de fem vampyr-klanene som har overlevd i Europa.

Les også: His Dark Materials er HBOs neste episke fantasyserie

18

18 er nye ny serie som starter i oktober, og kommer fra teamet bak 17. Serien skal følge karakteren Emrah, som er på vei inn i eit kriminelt gjengmiljø der et hardt ytre og penger betyr makt. Serien skal ta opp tung tematikk som identitet, status og machokultur gjennom 18 dager i 18 år gamle Emrahs liv.

Men det er neimen ikke alt. Her er flere godbiter vi gleder oss til:

Får du ikke nok NRK? Her er 8 rare ting vi fant i NRK-arkivet!

Kinofilmer du kan kjøpe eller leie