Apple vil lage 6 Oscar-filmer i året
Skrevet av:
Publisert:
18.06.2019
Oppdatert:
18.06.2019

Apple vil lage 6 Oscar-filmer i året

Apple TV+ lanseres i høst, og satser på prestisjetunge filmer og serier. Som en del av den nye businessmodellen vil de lage seks filmer i året med Oscar-potensiale!

New York Post forteller at Apple, med inspirasjon fra Netflix’ vellykede Roma-kompanje, vil vinne filmpriser.

Les også: Apple lager sin første spillefilm med Lost in Translation-duoen

En agent avisen har snakket med forteller at Apple tar mange møter for tiden, og sikter mot at seks av filmene de produserer hvert år skal konkurrere om Oscar-statuetter.

Helt spesifikt vil de lage filmer som BlacKkKlansman, Boy Erased og Dallas Buyers Club, med budsjetter mellom fem og tretti millioner dollar, for et voksent kvalitetspublikum.

Se traileren: Sovjet kommer først til månen i Apples sci-fi-drama

Men alt er ikke fryd og gammen i Apples leir. Den anonyme kilden kan fortelle at de ansatte “er bekymret og aner ikke hva de egentlig vil gjøre,” og at “halvparten hater at Apple skal produsere innhold, mens den andre halvparten vil møte kjendiser.”

Mens Netflix er kjent for å holde seg litt i bakgrunnen og la serieskaperne kjøre sitt eget løp, forteller agenten at Apples ledere er tungt involvert i produksjonen av filmer og serier, dukker opp på sett og gir notater underveis.

Vi gleder oss like fullt til en hel haug med filmer og serier på Apple TV+. Les mer om 20 ting vi gleder oss til på Apples kommende strømmetjeneste her!

Kinofilmer du kan kjøpe eller leie