Konservative amerikanere raser over HBO-serie med 30 peniser
Skrevet av:
Publisert:
17.06.2019
Oppdatert:
10.07.2020

Konservative amerikanere raser over HBO-serie med 30 peniser

Den konservative sensurgruppen Parents Television Council raser over HBOs nyeste high school-serie. Serien viser nemlig ca trædve peniser – i én episode!

Euphoria er en ny HBO-serie med Zendaya (Spider-Man: Homecoming) i hovedrollen. Serien foregår på en amerikansk high school, men dette er på ingen måte en ny Glee eller Gossip Girl.

Ifølge HBO skal ungdommene i Euphoria utforske narkotika, sex, identitet, traumer, sosiale medier, kjærlighet og vennskap - og peniser! Kanskje har de lært litt av norske Skam, kjempesuksessen som var vanskelig å selge til utlandet på grunn av de enorme mengdene sex og alkohol.

Les også: Dop og sex i traileren til HBOs nye high school-drama

The Hollywood Reporter forteller at første episode involverer en voksen mann med erigert penis som har sex med en 17 år gammel transjente. En annen scene i serien er en hyllest til dusjscenen fra filmen Carrie, men med nakne tenåringsgutter istedenfor tenåringsjenter. Den mest penisbefengte episoden viser så mange som trædve mannlige tisser!

Parents Television Council er kanskje best kjent for sine kampanjer for å kansellere Family Guy og Game of Thrones, og de har naturlig nok latt seg irritere av Euphoria. De mener serien er enormt uansvarlig.

Les også: 10 rå tenåringsserier du kan streame nå

HBO er en av de største premium-kabelkanalene i USA, og var tidlig kjent for å vise mykporno på kveldstid. Klassiske HBO-serier som Sopranos, True Detective og Boardwalk Empire har utallige sexscener med puppefokus, så vi tenker det er på tide med litt mer mannlig kropp i monitor!

Se hvor du kan streame Euphoria her.

Nye filmer og serier