7 helt ferske serier du burde få med deg
Skrevet av:
Publisert:
14.06.2019
Oppdatert:
14.06.2019

7 helt ferske serier du burde få med deg

Big Little Lies er tilbake, regissøren av Drive har laget en sinnssyk serie og Netflix’ siste Marvel-sesong står for døren!

Big Little Lies sesong 2

Big Little Lies skulle egentlig være en miniserie. Den var basert på en bok uten oppfølgere, og hadde et cast fullt av filmstjerner. Likevel er serien straks tilbake med en ny sesong, og min mors favorittskuespiller Meryl Streep gjør sin første serie-rolle siden Angels in America.

Se hvor du kan streame den her!

Les mer og se traileren her

Too Old to Die Young

Nicolas Winding Refn, den danske regissøren bak provoserende filmer som Pusher, Drive og The Neon Demon, har laget en serie. Den er etter alt å dømme grusomt voldelig, full av neon-farger og korrupte politifolk. Hver episode er trygt over en time lang og regissert av Refn sjæl!

Se hvor du kan streame den her.

Jessica Jones sesong 3

Den aller siste Marvel-sesongen på Netflix er tredje runde med Marvel's Jessica Jones. Den beste og mest engasjerende superhelten på streaming er spilt av Krysten Ritter (Breaking Bad).

Se hvor du kan streame den her!

Les også: 6 rå kvinnelige superhelter du kan streame nå

Pose sesong 2

Dramaserien Pose, fra skaperne av American Horror Story og Glee, har fått fenomenale anmeldelser. Første sesong foregikk i New York på slutten av åttitallet og fortalte parallelle historier om den latinamerikanske LHBT-undergrunnen, det litterære miljøet og den nyrike Trump-kretsen. Andre sesong hopper fram i tid til 1990!

Se hvor du kan streame den her.

Alcàsser-mordene

I 1992 ble tre jenter kidnappet, voldtatt, torturert og drept i Spania. Politiet hadde to mistenkte, men fant DNA fra syv andre ukjente menn på åstedet. Denne Netflix-dokumentarserien legger fram nye intervjuer og bevis, og utforsker hvordan saken endret Spania.

Se hvor du kan streame den her!

Les også: Topp 10 true crime du kan streame nå

Trinkets

Brianna Hildebrand fra Deadpool 2 spiller hovedrollen i denne skeive high school-serien om tre jenter som møtes i den samme Anonyme butikktyver-gruppen!

Se hvor du kan streame den her.

Krypton sesong 2

Scifi-serien Krypton foregår 200 år før planeten eksploderer og Kal-El/Supermann blir slengt ut i verdensrommet. I andre sesong har Zod endret tidslinja og blitt Kryptons nye leder.

Se hvor du kan streame den her!

Nye filmer og serier