Scorsese, Sandler og skrekk - ukas beste strømme-filmer
Skrevet av:
Publisert:
14.06.2019
Oppdatert:
02.01.2020

Scorsese, Sandler og skrekk - ukas beste strømme-filmer

Martin Scorsese har regissert en ny Netflix-dokumentar, Adam Sandler og Jenniser Aniston spiller i en ny film fra manusforfatteren bak Zodiac, og fjorårets mest creepy film kan streames på Viaplay!

Rolling Thunder Revue: A Bob Dylan Story by Martin Scorsese

Før Martin Scorsese slipper sin kjempeambisiøse Netflix-film The Irishman har han levert en annen film. Rolling Thunder Revue er Scorseses andree Bob Dylan-dokumentar etter No Direction Home, og bruker arkivklipp fra høsten 1975.

Se hvor du kan streame den her.

Les også: Hevder Scorseses Netflix-film har tidenes beste effekter

Hereditary

2018 var et fantastisk år for skrekk, og da spesielt skrekk som handlet om vond familiehistorikk mellom kvinner (og, i tre titler, dukkehus). I tillegg til The Hautning of Hill House, The Chilling Adventures of Sabrina, Sharp Objects, Suspiria-remaken og oppfølgeren til Halloween fikk vi årets vondeste film, Hereditary. Jeg så den med pulsmåler, og kan melde om en 100% økning i puls nær filmens klimaks.

Se hvor du kan streame den her!

Murder Mystery

Det er mange Adam Sandler-filmer på Netflix. Noen er veldig dårlige (The Ridiculous 6), noen er overraskende morsomme (The Week of) og noen er oppriktig fantastiske (The Meyerowitz Stories). Den nyeste er et komisk mordmysterium med Jennifer Aniston, fra manusforfatteren bak Zodiac!

Se hvor du kan streame den her.

Les også: De ti beste idiotkomediene du kan streame nå

Kinofilmer du kan kjøpe eller leie