Tom Clancy's The Division-film plukkes opp av Netflix
Skrevet av:
Publisert:
11.06.2019
Oppdatert:
11.06.2019

Tom Clancy's The Division-film plukkes opp av Netflix

Jake Gyllenhaal og Jessica Chastain skal spille hovedrollene i spill-adapsjonen.

Ubisofts E3- pressekonferanse kunne i går opplyse om at Netflix plukker opp live-action-adapsjonen av Ubisofts "Tom Clancy's The Division", tre år etter at filmen først ble annonsert.

Vi har ikke hørt et knyst om prosjektet siden april i fjor, da Deadpool 2-regissør David Leitch signerte regikontrakt, så vi antok at filmen hadde forsvunnet inn i produksjonsevigheten (som så mange andre videospill-adapsjoner gjør). Ups, vår feil.

Les også: Black Mirror er tilbake - med norsk regissør

SKAL SPILLE HOVEDROLLENE: Jake Gyllenhaal og Jessica Chastain.
SKAL SPILLE HOVEDROLLENE: Jake Gyllenhaal og Jessica Chastain.

Dødelig Black Friday

Ubisoft kunne foreløpig ikke si noe om lanseringsdato, og såvidt vi kan google oss til har ikke internett noen flere detaljer å by på, så vi må nok bare vente å se hva Netflix pønsker på. Hovedrollene vil etter planen gestaltes av Jake Gyllenhaal og Jessica Chastain.

For de som ikke er inne i The Division-universet, foregår spillet i en fremtidsverden hvor et dødlig virus spres via pengesedler under Black Friday i New York. Samfunnet bryter sammen i kaos, og en gruppe sivile, trent i krisesituasjoner, aktiveres i et forsøk på å redde restene av det som er igjen. Gaming er gøy!

Kinofilmer du kan kjøpe eller leie