Verden går under i alle ukas beste serier
Skrevet av:
Publisert:
06.06.2019
Oppdatert:
06.06.2019

Verden går under i alle ukas beste serier

Black Mirror og The Handmaid's Tale er tilbake, men det er ikke de eneste nye seriene du kan streame denne uka!

Filmweb og Streamingguiden har en hendig watchlist-funksjon! Når du finner en serie eller film du har lyst til å se, kan du trykke på den lille bokmerke-knappen ved siden av plakaten!

Da lagres filmen eller serien på din profil, så du kan holde lista over alt du har lyst til å se, på alle strømmetjenestene du bruker.

Black Mirror

Antologiserien Black Mirror handler om mennesker som lider under teknologiens overlegne makt. Episodene er ofte morsomme, visuelt slående og, spesielt etter at Netflix tok over serien, stjernespekkede.

Tre nye datadystopier hadde premiere på onsdag, og episoden med Miley Cyrus og Angourie Rice (The Nice Guys,Spider-Man: Homecoming) er regissert av norske Anne Sewitsky!

Se hvor du kan streame den her.

Les mer om sesong 5 av Black Mirror her

The Handmaid’s Tale

Den fryktelig aktuelle serien om June/Offreds opprør mot det kristenkonservative statsapparatet som har tatt over USA er blant streamingverdenens mest populære serier. Slutten på andre sesong lovet revolusjon, og vi er klare.

Se hvor du kan streame den her!

Les mer om sesong 3 av The Handmaid's Tale her

Designated Survivor sesong 3

Denne serien bygger på et helt ekte premiss: Når det amerikanske statsapparatet er samlet på et offentlig sted, må minst ett medlem av regjeringen være isolert et annet sted, i tilfelle alle de andre blir drept. Det skjer selvfølgelig, og Kiefer Sutherlands bolig- og byutviklingsminister må ta over makta i et kriserammet USA. I tredje sesong er det tid for valg, og motstanderne bruker skitne triks!

Se hvor du kan streame den her.

Les også: Sliten av Trump? 8 bedre presidenter du kan streame nå

3% sesong 3

3prosent-2.JPG
3prosent-2.JPG

Denne serien er vanskelig å google, men den er god. Hvis du ikke fikk nok dystopi fra ukas dose med Black Mirror og Handmaid’s Tale kan vi anbefale denne brasilianske serien! Ungdommer må gjennom en grusom prøve for å komme seg til en utopisk øy, og bare 3% overlever.

Se hvor du kan streame den her!

Les også: Topp 10 kjipeste framtider du kan streame nå

Kinofilmer du kan kjøpe eller leie