Du kan streame Deadwood: The Movie nå
Skrevet av:
Publisert:
01.06.2019
Oppdatert:
03.06.2019

Du kan streame Deadwood: The Movie nå

Serien Deadwood endte brått, men tretten år senere kan du endelig streame Deadwood: The Movie.

Deadwood er en klassisk HBO-serie. David Milch, fyren bak NYPD Blue, fikk et enormt budsjett og frie tøyler til å skape sitt eget western-univers, og etter Sopranos var den med på å etablere TV-serier (og da, i første rekke, HBO-serier) som en fullverdig konkurrent til kvalitetsfilm.

Serien var delvis basert på virkelige western-historier fra byen med samme navn, og fylt til randen med brutal vold, banning og alt annet westernfilmene på førti- og femtitallet hoppet over.

Les også: Stream George Clooneys nye miniserie

Allerede da serien tok slutt etter tre sesonger i 2006, avtalte Milch og HBO at de skulle følge opp Deadwood med én eller flere TV-filmer, men de dukket aldri opp. Før nå.

Deadwood: The Movie avslutter historien om byen Deadwood under slutten av gullrushet på 1800-tallet. Amerikanske kritikere hyller TV-filmen, som for tiden ligger på en god 96% på Rotten Tomatoes.

Her hjemme har anmelderne holdt litt mer tilbake — Filmpolitiet ga filmen en solid femmer, mens Morten Ståle Nilsen i VG synes avslutningen var for treig og sentimental og ga terningkast tre.

Les også: Netflix' nye serie om The Central Park Five

Ian McShane og Timothy Olyphant er tilbake i filmen, og det samme er Molly Parker,Paula Malcomson,John Hawkes,Anna Gunn,Dayton Callie,Brad Dourif, Robin Weigert,William Sanderson,Kim Dickens og Gerald McRaney.

Se hvor du kan streame Deadwood: The Movie her

Se hvor du kan streame Deadwood her

Kinofilmer du kan kjøpe eller leie