Central Park Five og Good Omens blant ukas streamingnyheter
Skrevet av:
Publisert:
31.05.2019
Oppdatert:
31.05.2019

Central Park Five og Good Omens blant ukas streamingnyheter

Dette er de seks nye filmene og seriene du burde streame denne langhelgen!

When They See Us

I 1989 ble en kvinne overfalt og voldtatt i Central Park. Hun endte opp i koma. Fem mindreårige gutter fra Harlem ble arrestert samme kveld, og alle ble dømt skyldige, selv om en DNA-test ikke matchet noen av dem. Regissør Ava DuVernay (Selma) står bak serien.

Se hvor du kan streame den her!

Se traileren og les mer her

Good Omens

Neil Gaiman står selv bak serieversjonen av boka han skrev sammen med Terry Pratchett. David Tennant (Doctor Who), Michael Sheen (Masters of Sex) spiller henholdsvis demonen Crowley og engelen Aziraphale. Jon Hamm (Mad Men) spiller Gabriel, og det hele utvikler seg til en apokalyptisk komedie!

Se hvor du kan streame den her.

Les også: Nick Frost og Simon Pegg lager TV-serie

Always Be My Maybe

Ali Wong (Tuca & Bertie) og Randall Park (Fresh Off the Boat) har skrevet denne sjarmerende romantiske komedien, der de også spiller hovedrollene. To barndomsvenner falt ut, og har ikke sett hverandre på 15 år. Når de møtes igjen flyr gnistene!

Se hvor du kan streame den her!

Les også: Streamingguiden anbefaler 10 romantiske komedier

Game of Thrones: The Last Watch

En nesten to timer lang dokumentar følger produksjonen av siste Game of Thrones-sesong fra bakkenivå, og vi blir kjent med de nord-irske statistene, effektmakerne, stuntmennene og produksjonslederne som jobbet dag og natt for å levere uforglemmelig TV.

Se hvor du kan streame den her.

Les mer om Game of Thrones-dokumentaren her

How to Sell Drugs Online (Fast)

Denne kom i dag, og jeg har selvfølgelig ikke rukket å se den. Men fy søren, for en tittel! Serien forteller historien om to videregåendekids som setter opp en narkotikabedrift på internett for å gjenvinne en jentes hjerte. Søtt!

Se hvor du kan streame den her!

Les også: How To Sell Drugs Online (Fast) har en rå tittel

Killer Ratings: Døden fenger

Sør-Amerikansk true crime er ikke som annen true crime. Den brasilianske TV-kjendisen og politikeren Wallace Souza beskyldes for å ha orkestrert de voldelige forbrytelsene han selv har rapportert om i nyhetene.

Se hvor du kan streame den her.

Les også: Topp 10 true crime du kan streame nå

Kinofilmer du kan kjøpe eller leie