The Rain sesong 2, Ola Ivars-musikal og fem andre nye serier
Skrevet av:
Publisert:
14.05.2019
Oppdatert:
15.05.2019

The Rain sesong 2, Ola Ivars-musikal og fem andre nye serier

 

Filmweb og Streamingguiden har en hendig watchlist-funksjon! Når du finner en serie eller film du har lyst til å se, kan du trykke på den lille bokmerke-knappen ved siden av plakaten!

Da lagres filmen eller serien på din profil, så du kan holde lista over alt du har lyst til å se, på alle strømmetjenestene du bruker.

The Rain sesong 2

I framtidens Danmark bærer regnvær med seg et farlig virus som har utslettet mesteparten av befolkningen. Den dystopiske sci-fi-serien The Rain var skandinavias første Netflix-serie, og nå er den tilbake med en ny sesong!

Se hvor du kan streame den her!

Les også: Topp 10 kjipe framtider du kan streame nå

En får væra som en er

Ole Ivars-musikal på en campingplass! Mer folkelig får du det ikke. Denne norske jukebox-musikalen i Mamma Mia!-stil har Christian Skolmen (Presten) som Kongen av campingplassen, Henriette Steenstrup (Lilyhammer) som campingfrue Line og Lena Kristin Ellingsen (Mammon) som en blasert og ironisk journalist!

Se hvor du kan streame den her.

Curfew

Sean Beam (Game of Thrones) og Billy Zane (Titanic) står på rollelista i denne britiske sci-fi-serien med et pussig premiss: Et virus sprer seg i hele verden, og den britiske regjeringen har gitt alle innbyggere portforbud mellom klokka 19 og 07. Noen heldige utvalgte kjører om kapp i hundre mil for å nå friheten.

Se hvor du kan streame den her!

Fleabag sesong 2

Jeg trodde Fleabag, den beste britiske humorserien på flere år, var ferdig etter første sesong i 2016. Så feil går det an å ta! Nå slipper Prime sesong 2, og du kan feire grunnlovsdagen med en binge!

Se hvor du kan streame den her.

Les også: Du burde se på Fleabag

Swedish Sin

Finnes det noen bedre måte å feire 17. mai enn å streame dokumentarserien om Berth Milton? Fyren var pornokonge, er skattesnylter og mener han er offer for en kjempekonspirasjon.

Se hvor du kan streame den her!

L.A.'s Finest

Hvor godt husker du Bad Boys 2? Husker du Gabrielle Union (Bring It On) i rollen som Syd? Nå, 16 år senere, har Syd sin egen serie. Jessica Alba (Sin City) er tilbake på TV for første gang på 17 år for å spille partneren hennes!

Se hvor du kan streame den her.

Nailed It! sesong 3

Min favoritt-TV-konkurranse er tilbake! Folk som ikke kan bake får begrenset tid, en tydelig oppskrift og alle ingredienser til å gjenskape kule kaker, og så driter de seg kraftig ut. Enkel, enormt underholdende, TV.

Se hvor du kan streame den her!

Les også: 10 realityserier du kan streame nå

Kinofilmer du kan kjøpe eller leie