Topp 10 grusomme apokalypser du kan streame nå
Skrevet av:
Publisert:
10.05.2019
Oppdatert:
17.03.2020

Topp 10 grusomme apokalypser du kan streame nå

Framtida ser definitivt ikke lys ut. Dette er de verste dystopiene vi har sett i filmer og serier!

10. Snowpiercer

Dystopien: Jorda har frosset over, og de gjenlevende menneskene bor på et høyhastighetstog. Toget er ekstremt klassedelt, og de rike lever i luksus mens de fattige er skitne og må spise insekter. Vi må kanskje alle spise insekter snart, så denne filmen er nyttig research.

Se hvor du kan streame den her!

9. Westworld

Dystopien: Noen tech-genier har funnet opp fantastisk AI-teknologi og nydelig virkelighetsnære roboter. De bruker det til å overvåke rike mennesker og lage en fornøyselsespark der man kan skyte og ligge med hvem man vil. Dårlig utnyttelse av kul teknologi!

Se hvor du kan streame den her.

8. Idiocracy

Dystopien: De smarte menneskene fikk veldig få barn, og de dumme menneskene fikk haugevis. Nå er alle mennesker idioter, og de vanner åkrene sine med energidrikk. For all del en underholdende framtid, men vi er bekymret for livskvaliteten og infrastrukturen.

Se hvor du kan streame den her!

7. The Hunger Games

Dystopien: Amerika er ett land, delt i tolv distrikter. Det er skikkelig heftig å bo i det éne distriktet, kjipt i de andre. Hvert år må tenåringer drepe hverandre for å underholde og roe massene. Og folk har stygge klær og sveiser.

Se hvor du kan streame den her!

6. The 100

Dystopien: Jorda er atombombet i fillebiter, det er farlige gasser og radioaktivitet der. En liten bunch stakk av på et romskip, men de begynner å gå tom for oksygen, så de slipper ned 100 kriminelle tenåringer for å sjekke forholdene. Deretter følger fem sesonger med atomkraftverk-eksplosjoner og folkemord!

Se hvor du kan streame den her.

5. Planet of the Apes

Dystopien: Dette er egentlig en spoiler, men... Mennesker har blitt stumme. Aper har blitt mer intelligente, kan snakke og er herskere over jorda. Dessuten prøver aperegimet å tie forskere, og de har slaver. En kjip framtid for både aper og mennesker!

Se hvor du kan streame den her.

4. Menneskenes barn

Dystopien: Mennesker kan ikke få barn lenger. Dette fører til mange umotiverte arbeidere, dårlig stemning, økt kriminalitet og terror. Dessuten bruker folk kondomer i vesentlig mindre grad, og kjønnssykdommer er derfor svært utbredt.

Se hvor du kan streame den her!

3. The Handmaid's Tale

Dystopien: Mennesker kan nesten ikke få barn lenger. Dette fører til at en veldig konservativ gruppe menn kupper USA for å starte et nytt, kristenfundamentalistisk og kvinnefiendtlig samfunn. Dessuten må fruktbare kvinner ligges med av menn i lederstillinger i et månedlig rituale!

Se hvor du kan streame den her.

2. The Lobster

Dystopien: Single mennesker får 45 dager til å finne seg en kjæreste. Hvis de ikke lykkes blir de forvandlet til dyr og satt ut i skogen. Dessuten er det en kjip kommunal estetikk i denne framtiden, som ikke er særlig hyggelig.

Se hvor du kan streame den her!

1. The Matrix

Dystopi: Mennesker blir grodd som en energikilde. Mens de lever hele livene sine i små badekar er hjernene deres koblet til en simulert virkelighet inspirert av nittitallet!

Se hvor du kan streame den her.

Nye filmer og serier