Sex, Gud og Tsjernobyl - nye serier denne uka
Skrevet av:
Publisert:
08.05.2019
Oppdatert:
10.05.2019

Sex, Gud og Tsjernobyl - nye serier denne uka

Dette er de beste nye seriene du kan streame i uke 19!

Chernobyl

HBO har produsert denne sterke serien som forteller historien om Tsjernobyl-ulykken fra bakkenivå. I første episode møter arbeidere fornektelse fra lederne sine mens de risikerer livene sine for å begrense omfanget til det som skulle bli tidenes verste kjernefysiske ulykke, der flere tusen døde.

Stellan Skarsgård, Jared Harris (Mad Men) og Emily Watson (War Horse) spiller hovedrollene i den ambisiøse og påkostede serien.

Se trailer her.

Se hvor du kan streame den her!

Miracle Workers

Miracle Workers er en humorserie der Daniel Radcliffe spiller en engel med ansvar for å besvare menneskers bønner, og Steve Buscemi er en sliten og umotivert Gud. For en måned siden klagde jeg over at denne serien ikke var tilgjengelig på norske strømmetjenester. Nå har jeg fått bønnesvar!

Se hvor du kan streame den her.

Les også: Hva gjør Daniel Radcliffe i dag?

The Society

En moderne Fluenes herre-vri (det er mange av dem for tida) der en gruppe tenåringer blir mystisk forflyttet til en versjon av hjembyen sin der foreldrene deres ikke finnes. Mens de forsøker å komme til bunns i mysteriet må de opprette allianser for å holde seg i live.

Se hvor du kan streame den her!

Lucifer sesong 4

Denne serien er basert på versjonen av djevelen som dukket opp i Neil Gaimans Sandman-tegneserier, og senere sin egen serie. Han har stukket av fra helvete for å drive en nattklubb og bistå politiet. Serieversjonen levde på lineær-TV i tre år før den bråstoppet i fjor. Da var Netflix raskt på ballen, og sørget for at Lucifer får en fjerde sesong å boltre seg i!

Se hvor du kan streame den her.

Easy sesong 3

I to sesonger har Easy levert morsomme, små historier om kjønnsroller, sex og kjærlighetsforhold. Serien har et løst format og et av de beste ensemblene på streaming.

I seriens tredje og siste sesong får vi se blant annet Jake Johnson (New Girl), Aya Cash (You're The Worst), Marc Maron, Melanie Lynskey (Togetherness), Dave Franco (The Disaster Artist), Kiersey Clemons (Dope), Zazie Beetz (Deadpool 2), Sophia Bush (Chicago P.D.) og John Gallagher Jr. (10 Cloverfield Lane).

Se hvor du kan streame den her!

Kinofilmer du kan kjøpe eller leie