Nicole Kidman og Big Little Lies-teamet lager ny serie
Skrevet av:
Publisert:
07.05.2019
Oppdatert:
06.05.2019

Nicole Kidman og Big Little Lies-teamet lager ny serie

Nine Perfect Strangers skal gå på den amerikanske strømmetjenesten Hulu. Her til lands vet vi ikke sikkert hvor den vil ende opp.

Big Little Lies ble en kjempesuksess for HBO. Med bitende humor, sterkt drama og et stjernelag med fantastiske kvinnelige skuespillere traff den mange, og i juni begynner andre sesong, der blant annet Meryl Streep står på rollelista, på HBO Nordic.

Les også: Meryl Streep til Big Little Lies

Serien bygger på en bok av den australske forfatteren Liane Moriarty, og nå vil både hun, Nicole Kidman og serieskaper David E. Kelley gjenskape suksessen.

Alexander Skarsgård og Nicole Kidman i Big Little Lies
Alexander Skarsgård og Nicole Kidman i Big Little Lies

Ifølge The Hollywood Reporter er Nine Perfect Strangers en ny serie, basert på Moriartys bok med samme navn fra 2018. Den skal slippes på den amerikanske strømmetjenesten Hulu, som også står bak blant annet The Handmaid's Tale og Castle Rock.

Les også: Serier med kompromissløse damer

Synopsiset til serien forteller at handlingen foregår på et spa-hotell der "ni stressede byfolk prøver å finne veien mot et bedre liv. Feriestedets direktør Masha (Kidman) følger med på dem under tidagersoppholdet. Hun har som oppdrag å gjenopplive deres slitne kropper og sinn. De ni 'vilt fremmede' har ingen anelse om hva som er i ferd med å skje med dem."

Se hvor du kan streame Big Little Lies her!

Kinofilmer du kan kjøpe eller leie