Jaden Smith skal spille Kanye West i ny serie
Skrevet av:
Publisert:
03.05.2019
Oppdatert:
03.05.2019

Jaden Smith skal spille Kanye West i ny serie

Kanye West jobber med en serie som skal "undersøke persepsjonens mange dører".

Kanye West er en ravgal fyr, og en gang i blant ender han opp med å lage ikoniske uttrykk. Vi krysser fingrene for at serien Omniverse blir et slikt tilfelle, for det er et av Kanyes merkeligste prosjekter.

Jaden Smith (Karate Kid) skal spille en versjon av Kanye som aldri ble berømt i pilotepisoden, men serien er planlagt som en antologi. Skal hver episode fortelle historien om en ny versjon av Kanye? Vi vet ikke, og den kryptiske linja om "persepsjonens mange dører" hjalp oss heller ikke særlig.

Kanye West er produsent og tema for serien, men den skal bli skrevet av Lee Sung Jin, som tidligere har skrevet for Silicon Valley.

Les også: The OA er minst like sprø som sist

Artig nok er ikke dette Kanyes første forsøk på å lage selvbiografisk TV. I 2007 lagde han en pilot til en komedieserie for HBO. West tok improkurs i et halvt år og satte seg inn i humormiljøet i Los Angeles for å lage en Entourage-aktig serie om seg selv og vennene sine.

Den serien endte aldri opp på HBO, men du kan krysse fingrene for at Omniverse ender opp på en strømmetjeneste nær deg i løpet av de neste årene.

Kinofilmer du kan kjøpe eller leie