Dagens 4 beste Netflix-nyheter
Skrevet av:
Publisert:
03.05.2019
Oppdatert:
03.05.2019

Dagens 4 beste Netflix-nyheter

Verden går aldri tom for content. Det er Netflix-bonanza nesten hver fredag, og i dag slipper de ni nye filmer og serier. Dette er de fire vi har mest tro på.

Filmweb og Streamingguiden har en hendig watchlist-funksjon! Når du finner en serie eller film du har lyst til å se, kan du trykke på den lille bokmerke-knappen ved siden av plakaten!

Da lagres filmen eller serien på din profil, så du kan holde lista over alt du har lyst til å se, på alle strømmetjenestene du bruker.

Les også: De beste seriene du gikk glipp av denne våren

Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile

Dette er filmen der Zac Efron (vi går for Hairspray) spiller seriemorder Ted Bundy og Lily Collins (vi går for To the Bone) spiller kjæresten hans, som levde i fornektelse.

Se hvor du kan streame den her!

The Last Summer

Streamingguiden elsker en god ungdomsfilm, og denne har blant annet KJ Apa fra tenåringssensasjonen Riverdale og Maia Mitchell fra tenåringsfavoritten The Fosters på rollelista. Vi følger en gjeng kids som gikk på high school sammen gjennom den siste sommerferien før de skal avgårde for å få seg høyere utdanning!

Se hvor du kan streame den her.

Les også: Stream Luke Perrys siste Riverdale-episode

Tuca & Bertie

Tegneren bak BoJack Horseman er serieskaper for denne serien om to animerte fugler i trædveåra som bor sammen. Den ene er spilt av Tiffany Haddish (Girls Trip) og den andre av komiker Ali Wong. Resten av produksjonsteamet bak BoJack er også med, så vi har stor tro.

Se hvor du kan streame den her!

Dead to Me

Linda Cardellini har hatt et par fantastiske uker. Mens Avengers: Endgame og The Curse of La Llorona går på kino, slippes denne Netflix-serien, der hun spiller mot Christina Applegate (Anchorman) og James Marsden (Westworld).

Serien, fra skaperen av 2 Broke Girls, handler om to kvinner som nylig har mistet sine nærmeste. Den ene prøver å etterforske dødsfallet, og den andre prøver å holde lokk på en gedigen hemmelighet!

Se hvor du kan streame den her.

Kinofilmer du kan kjøpe eller leie