Se hvor du kan strømme filmer og serier
Nick Frost og Simon Pegg lager TV-serie
Skrevet av:
Publisert:
30.04.2019
Oppdatert:
30.04.2019

Nick Frost og Simon Pegg lager TV-serie

Shaun of the Dead-gjengen vil lage den neste Game of Thrones!

Nick Frost og Simon Pegg er to engelske bestevenner, og de har spilt sammen i en haug med komedier, inkludert Spaced, Shaun of the Dead, Hot Fuzz, The World's End, The Adventures of Tintin og Paul.

Paul var også den første filmen de skrev sammen, og nå har duoen satt seg ned ved skrivepultene sine igjen. Denne gangen skal de lage TV! Men de nøyer seg ikke med en liten britisk humorserie. Frost og Pegg vil nemlig fortelle en episk fantasyhistorie!

Les også: De morsomste seriene som går nå

Serien er basert på bokserien "Rivers of London", som følger en vanlig britisk politimann som møter spøkelser, trollmenn og andre ubehageligheter.

- Alle har lyst til å finne det neste Game of Thrones, og det gir oss sjansen til å gjøre Rivers of London til en åtte timer lang film, sa Frost til Deadline.

- Vi er inne i en tid der TV plutselig har utviklet seg til noe langt mer filmisk, hvor du kan fortelle historier og utdype. TV tilbyr oss et filmatisk spillerom der vi kan fortelle disse historiene på stor skala og med kreative detaljer, sa Pegg.

Ben Aaronovitch, forfatteren av bøkene, skal også bidra til Rivers of London-serien, som inntil videre ikke har noen TV-kanal eller strømmetjeneste i ryggen. Vi krysser fingrene!

Nye filmer og serier