Elever satt opp Alien-teater — se det nå!
Skrevet av:
Publisert:
30.04.2019
Oppdatert:
30.04.2019

Elever satt opp Alien-teater — se det nå!

Nå kan du endelig se hele high school-versjonen av Alien.

En gjeng elever ved North Bergen High School i New Jersey satt opp en litt uvanlig skoleforestilling. Istedenfor å sette opp en musikal eller et Shakespeare-stykke, valgte kidsa å sette opp "Alien: The Play", en scene-for-scene-gjenskapning av filmen Alien - den åttende passasjer.

Se også: Verdens skumleste pepperkakehus?

Forestillingen ble berømt da en fyr ved navn Paul Owens la ut noen bilder og videoer fra forestillingen på Twitter, med nydelig gjenskapte kulisser, et overraskende troverdig xenomorph-kostyme.

Forestillingen var billig gjennomført, med kulisser og kostymer laget av resirkulert materiale. Filmskaperne var raskt ute med å gi videregåendeelevene en stor tommel opp.

Sigourney Weaver besøkte skolen på lørdag, og regissør Ridley Scott har gratulert dem og påpekt at forestillingen viste kreativitet, fantasi og beslutsomhet og ambisjoner.

Les også: 8 filmer om skumle aliens du kan streame nå

Nå ligger endelig forestillingen på YouTube! Riktignok er den filmet håndholdt fra salen, men inntil noen sender disse tenåringene på verdensturné er det den beste måten for oss å oppleve magien.

Hvis du likevel foretrekker originalen kan du streame Alien-filmene i kveld!

Se hvor du kan streame Alien her

Se hvor du kan streame Aliens her

Se hvor du kan streame Alien3 her

Se hvor du kan streame Alien: Resurrection her

Se hvor du kan streame Prometheus her

Se hvor du kan streame Alien: Covenant her

Nye filmer og serier