De morsomste seriene som går nå
Skrevet av:
Publisert:
19.04.2019
Oppdatert:
11.04.2019

De morsomste seriene som går nå

Sverd, pistoler, vanskelige menn. Det går ofte i gravalvor når vi skal diskutere de beste seriene på streaming, men noen av tidenes morsomste serier går akkurat nå!

Filmweb og Streamingguiden har en hendig watchlist-funksjon! Når du finner en serie eller film du har lyst til å se, kan du trykke på den lille bokmerke-knappen ved siden av plakaten!

Da lagres filmen eller serien på din profil, så du kan holde lista over alt du har lyst til å se, på alle strømmetjenestene du bruker.

Her kommer noen humor-anbefalinger. Hold watchlisten i bakhodet, og legg til seriene du har lyst til å få med deg i watchlisten!

Les også: De beste seriene du gikk glipp av denne våren

Barry

Alec Berg, som også er showrunner for Silicon Valley, har slått til med en ny HBO-komedie. Denne handler om en hitman fra midtvesten, spilt av Bill Hader, som finner seg selv i en amatørteatergruppe i Los Angeles. Det er snodig, morsomt og burde sjekkes ut.

Se hvor du kan streame den her!

Arrested Development

a-d-ses5-del2-2.JPG
a-d-ses5-del2-2.JPG

Det sier litt om hvor bortskjemte vi er med nye serier at den nye (halve) sesongen av Arrested Development har fått ufortjent lite oppmerksomhet. Et av de morsomste ensemblene i TV-historien er tilbake, og konkluderer fortellingen om familien Bluth!

Se hvor du kan streame den her.

Veep

Siste sesong av den spisseste satireserien vi har sett er underveis, og Julia Louis-Dreyfus sitter så komfortabelt i Selina Meyer-rollen at vi lurer på om hun faktisk er en drittsekk. Ingen TV-serier har flere kreative skjellsord og deilig frustrerende karakterer enn Veep, som du kan se nå.

Se hvor du kan streame den her!

What We Do in the Shadows

Denne serien bygger videre på den hysterisk morsomme filmen What We Do in the Shadows, fra folka bak Flight of the Conchords og Thor: Ragnarok. Den handler om en gjeng vampyrer som bor i kollektiv, og hele det kreative teamet er tilbake for å gjenskape magien på TV!

Se hvor du kan streame den her.

Les også: De ti beste idiotkomediene du kan streame nå

A.P. Bio

En av de beste nye humorseriene de siste årene er tilbake! En tidligere Harvard-professor tar en jobb som biologilærer på videregående, men nekter blankt å undervise i biologi. Han vil bare bruke ungdommene til å få hevn på rivalen sin. A.P. Bio har en deilig Community-aktig tone og et fantastisk cast, så hvis du ikke har fått den med deg er den verdt å sjekke ut.

Se hvor du kan streame den her!

The Tick

The Tick har tidligere vært en animasjonsserie og en sitcom, og det samme teamet står bak denne storslåtte produksjonen på Prime Video. I en verden hvor superhelter har eksistert i århundrer, finner en regnskapsfører uten krefter ut at byen hans er i jernhånden til en superskurk. Han ender opp med en uventet blå superpartner, og sesong 2 fortsetter der den første slapp!

Se hvor du kan streame den her.

Catastrophe

Irske Sharon blir overraskende gravid etter at amerikanske Rob har vært innom London på en svipptur. De to gjør et vanskelig og klumsete forsøk på å forelske seg og bli et par i denne enestående humorserien.

Se hvor du kan streame den her!

Les også: 8 romantiske serier du kan streame nå

Nye filmer og serier