Påskens nye filmer og serier på streaming
Skrevet av:
Publisert:
19.04.2019
Oppdatert:
19.04.2019

Påskens nye filmer og serier på streaming

Strømmetjenestene har sluppet en drøss med nye filmer og serier i påsken. Watchlist de du har lyst til å se!

Filmweb og Streamingguiden har en hendig watchlist-funksjon! Når du finner en serie eller film du har lyst til å se, kan du trykke på den lille bokmerke-knappen ved siden av plakaten!

Da lagres filmen eller serien på din profil, så du kan holde lista over alt du har lyst til å se, på alle strømmetjenestene du bruker.

Her kommer noen anbefalinger fra påskeuka. Både nye streamingtitler og filmer som endelig har dukket opp på abonnementstjenester! Hold watchlisten i bakhodet, og legg til noen filmer eller serier du har lyst til å få med deg denne uka!

Someone Great

Gina Rodriguez fra Jane the Virgin, Brittany Snow fra Pitch Perfect og DeWanda Wise fra She's Gotta Have It spiller hovedrollene i denne komedien om vennskap, kjærlighet og tap. Om den hjerteskjærende LCD Soundsystem-låta med samme navn dukker opp i filmen er uvisst, men jeg har stor tro på en fargesprakende film med dette castet.

Se hvor du kan streame den her!

Alien: Covenant

Alien-regissør Ridley Scott har blitt en gammel mann som er mer opptatt av action, religion, livets opprinnelse og skummel kunstig intelligens enn monster-skrekk, og det passer oss helt fint. Alien: Covenant er ingen klassisk skrekkfilm, men Michael Fassbender spiller en av filmhistoriens beste androider, så filmen anbefales!

Se hvor du kan streame den her.

Les også: Caroline bygget xenomorph-pepperkakehus

Agathe Christie: Mord etter alfabetet

John Malkovich (Being John Malkovich, alt mulig annet) spiller en gammel, gråhåret og aksentløs Hercule Poirot i denne nye serien. Han mottar truende brev, signert med "ABC". Så skjer det et mord, og gamle Hercule må ta saken i egne hender.

Se hvor du kan streame den her!

Blockers

Regidebuten til Pitch Perfect-manusforfatter Kay Cannon er av de beste komediene fra 2018. Filmen har den fantastiske kombinasjonen av grove vitser og tenåringssårhet som Superbad, og jeg både lo og gråt i kinosalen!

(Jeg gråter riktig nok litt for ofte av film-foreldre som er glade i barna sine. Dette er i all hovedsak en vanvittig morsom komedie.)

Se hvor du kan streame den her.

Les også: De ti beste idiotkomediene du kan streame nå

The World's End

Tettpakka britisk sci-fi-humor med noen av de kuleste actionsekvensene jeg har ledd av. Den siste filmen i Simon Pegg og Edgar Wrights Cornetto-trilogi handler om alkoholisme, framtidsutsikter og onde roboter som gradvis tar over en britisk småby.

Se hvor du kan streame den her!

Bosch sesong 5

Påskekrim på sitt mest barske og amerikanske! Femte sesong av Bosch har nylig ankommet HBO Nordic, og det blir mer av Titus Welliver og hans intense øyne. Han bruker ikke eyeliner, de bare ser sånn ut helt naturlig!

Se hvor du kan streame den her.

About Time

Er det en romantisk komedie med Rachel McAdams (The Notebook) og Domhnall Gleeson (Star Wars)? Er det en tidsreise-film? Er det et varmt familiedrama om far og sønn? Det er alt sammen, fra forfatteren og regissøren bak Love Actually! Sjarm, humor og romantisk filmmagi.

Se hvor du kan streame den her!

Les også: Streamingguiden anbefaler 10 romantiske komedier

Som om ikke dét var nok har vi tidligere i uka skrevet om siste sesong av GoT, Beyoncés Netflix-debut og Star Wars, og du kan lese om resten av streamingtjenestenes påskekrim-serier her. Stream i vei!

Kinofilmer du kan kjøpe eller leie