Tredje Walking Dead på vei – nå blir det zombier hele året
Skrevet av:
Publisert:
11.04.2019
Oppdatert:
12.08.2019

Tredje Walking Dead på vei – nå blir det zombier hele året

I 2020 kommer en ny Walking Dead-serie som følger to unge kvinner. Ganske snart er det nye Walking Dead-episoder hver dag hele året.

The Walking Dead startet rolig med en stilsikker og treig første sesong på seks episoder i 2010.

Siden da har publikum forelsket seg i zombieserien, sesongene har blitt stadig lengre, og bonusserien Fear the Walking Dead har begynt å fylle noen av tomrommene for TV-kanalen AMC i USA.

Derfor har de satt i gang med en ny Walking Dead-serie, som går på lufta til neste år. Denne skal ha to kvinnelige hovedpersoner, men vi aner ikke hvem de er, hva de gjør eller hvem som skal lage serien.

Les også: Dette vet vi om Game of Thrones-prequelen

"Dette tillater oss å komme til markedet med uavbrutt innhold fra Walking Dead.universet fra Super Bowl-søndagen til Thanksgiving," sa salgssjefen til AMC Networks til Variety.

Hvis vi skal ta han på ordet etterlater dette dessverre en ti ukers periode fra slutten av november til starten av februar helt uten Walking Dead-serier. Vi foreslår derfor at AMC kan lage en fjerde serie. Her er noen forslag:

  • We're the Walking Dead, en serie fortalt fra zombienes perspektiv.
  • Clear the Walking Dead, en serie der noen endelig kvitter seg med alle sammen.
  • Cheer the Walking Dead, en serie der noen har funnet et bruksområde for zombiene: De kan spille lagsport.

Les også: Se Stranger Things 3-traileren nå

I Norge er The Walking Dead-rettighetene et virrvarr. Den første serien går på lineær-TV på FOX, og ligger på SF Anytime, HBO Nordic og Viaplay, men alle tjenestene får nye episoder til ulike tider. Fear The Walking Dead kan streames på Prime Video og HBO Nordic, og vi vet ikke hvor denne tredje serien kan ende opp.

Se hvor du kan streame The Walking Dead her

Se hvor du kan streame Fear the Walking Dead her

Nye filmer og serier